BWS 2014: Андрій Худо: Бізнес для мене, як "Формула-1" — постійний драйв до перемоги з піт-стопами на дозаправку

Андрiй Худо, львівський підприємець, співвласник холдингу емоцій "!FEST". Тема його виступу на Business Wisdom Summit — "Новий український патріотизм". "Це думки зранку в чистій голові за ранковим львівським допінгом — кавою!", — коментує він відповіді
Постійне прагнення бути першим, напевно, вимагає щоденного "тренування". Ваш спосіб?

Так і є. Бізнес для мене, як "Формула1" — постійний драйв до перемоги з короткими піт-стопами на дозаправку!

Щодня потрібно бути сконцентрованим, мати мету і чітко знати, куди і для чого йдеш. Проте прагнення бути першим не повинно напружувати.

Щодня потрібно шукати натхнення. Мене надихають подорожі, часом на місяць можу поїхати пізнавати культуру і бізнес в інші країни, також люди навколо.

Ну і звісно ж, ранкова львівська кава з цікавими співрозмовниками! Такий собі ранковий кавовий допінг зі 100% арабіки.

Яку ціну готові заплатити за лідерство в бізнесі, і чи є межа цієї ціни?

Ціна залежить лише від бажання та мети в житті. Головне, щоб ціна не забирала внутрішнього драйву та енергії. Нескінченна креативна енергія має бути завжди. Коли вона згасає — межу перейдено.

Важливо також, щоб те, що ти робиш, не розходилось з твоїми особистими та командними цінностями. Тоді все гармонійно. Коли ти витримуєш баланс між драйвом та піт-стопами, ціна буде адекватна!

Як жити бізнесу далі? Що міняєте в своїх підходах до бізнесу?

Все просто. Потрібно рухатись і не стояти на місці, бо чим швидше рухаєшся, тим міцніше стоїш!

Якщо ж ти думатимеш про кризу і курс долара, часу більше не стане і нові можливості не з'являться. Тож і зараз, і далі потрібно шукати інноваційні проривні ідеї, генерувати креативну енергію та просто наполегливо працювати, бо ж ніхто не в силі зупинити ідею, час якої настав.

А, іще хотів додати, що тільки фанати своєї справи роблять геніальні проекти!

Холдинг емоцій "!FEST":"Криївка", "Мазох-cafe", "Гасова лямпа", "Біля Діани на Ринку", "Найдорожча ресторація Галичини", " Галицька жидівська кнайпа "Під Золотою Розою", "Лівий берег", "Дім легенд", "Перша львівська грильова ресторація м'яса та справедливости", "Львівська копальня кави", "Пструг, хліб та вино", "Перша міська пекарня сирників та штруделів "Львівські пляцки", "Маки", " Львівська майстерня шоколаду", "Зеник МИТНИК", "Пошта на Друкарській".

Подробнее о Business Wisdom Summit 2014 читайте здесь