Watsons– кращий магазин краси та здоров'я шостий рік поспіль

Watsons– кращий магазин краси та здоров'я шостий рік поспіль
Шостий рік поспіль компанія "Watsons Україна" стала переможцем у конкурсі "Вибір року Україна" в номінації "Магазин року краси та здоров'я"

Watsons Україна стала переможцем у конкурсі "Вибір року Україна" в номінації "Магазин року краси та здоров'я". Це шостий рік поспіль, коли компанія стає лідером цієї номінації.

Переможців визначають в першу чергу споживачі. Для цього вони проходять анкетування, обираючи своїх фаворитів у різних категоріях. Окрім того, враховується думка Експертної ради та дані Всеукраїнського маркетингового дослідження споживчих уподобань. За словами організаторів конкурсу, ця методологія розроблена компанією Fеstivals International (США).

"Ця нагорода є для нас певним "лакмусовим папірцем", який підтверджує, що ми рухаємося у правильному напрямку, — зазначає Катерина Веремєєва, начальник відділу корпоративних комунікацій та зв"язків із громадськістю Watsons. — Із року в рік ми змінюємося, намагаючись бути ще краще для наших клієнтів. І ми раді, що кожного року вони це відмічають і цінують. Окрім того, для нас важлива й відзнака колег та експертів ринку. Вона говорить про те, що наша Компанія — інноваційна і є показовою в своєму сегменті дрогері".

Про Watsons Україна

Watsons — найбільша роздрібна мережа торгівлі товарами для краси і здоров"я в Азії. На сьогодні мережа налічує більше ніж 4800 магазинів і понад 1400 аптек на 25 ринках Азії і Європи. До них належать континентальний Китай, Тайвань, Гонконг і Макао, Сінгапур, Таїланд, Малайзія, Філіппіни, Індонезія, а також Туреччина й Україна.

Watsons Україна — провідна роздрібна мережа торгівлі товарами для краси і здоров"я в Україні. До мережі Watsons Україна входить понад 400 магазинів і 28 аптек у більш ніж 100 містах. Більше ніж 5000 співробітників обслуговують майже 3 млн покупців щомісяця. У квітні 2017 року Watsons відсвяткувала своє шестиріччя в Україні. Восени 2017 компанія Watsons визнана Рітейлером року в drogerie за версією Retail & Development Business Awards. Організатор премії — Асоціація рітейлерів України. А також Watsons стала переможцем в конкурсі "Вибір року Україна" в номінації "Магазин року краси і здоров"я".

Протягом багатьох років Watsons формує стандарти на ринку товарів для краси і здоров"я, надаючи персональні рекомендації та консультації, пропонуючи якнайширший асортимент продукції, допомагаючи клієнтам мати чудовий вигляд і почуватися добре щодня. Від 2009 року мережі аптек Watsons є № 1 в Азії.

Огляд 2015 року, понад 6000 респондентів в Азії

Слідкуйте за нами у соціальних мережах — Watsons Україна та Приходь у Watsons

Про A. S. Watson Group

Заснована в Гонконзі 1841 року, A. S. Watson Group є найбільшою роздрібною мережею торгівлі продукцією для краси й здоров"я, представленою більш ніж 13 300 магазинів на 25 ринках. Щотижня понад 28 мільйонів покупців роблять покупки в наших онлайн- і офлайн-магазинах 13 ретейл-брендів по всьому світу.

У 2016 році A.S. Watson Group відсвяткувала 175-річчя. Понад 117 000 чоловік працюють в A. S. Watson Group, включаючи 12 800 працівників у Гонконзі. Кількість постійних клієнтів Групи нараховує майже 120 мільйонів чоловік.

A. S. Watson Group також є членом мультинаціонального конгломерату CK Hutchison Holdings Limited, який спеціалізується на портах і пов"язаних з ними послугах, роздрібній торгівлі, інфраструктурі, енергетиці та телекомунікаціях більш ніж у 50 країнах.

Докладнішу інформацію про A. S. Watson Group розміщено на офіційному сайті www.aswatson.com.