Новий магістральний тягач Renault Trucks відтепер в Україні

Нещодавно компанія Renault Trucks повністю відновила свій модельний ряд, змінивши не тільки вантажівки, але і їхні назви. Для національних і міжнародних перевезень виробник пропонує вантажівки гами "Т".

І вже в серпні перший магістральний тягач цього сімейства прибув в Україну. Цей тягач відрізняється високою паливною економічністю, і є прекрасним інструментом для перевізника.

Тягачі гами "Т" стали на заміну таким моделям, як Magnum та Premium, оскільки вони увібрали у себе найкраще з них обох, успадкувавши комфорт першої та ефективне споживання пального другої.

Renault Trucks T одержав просторішу і зручнішу кабіну шириною 2,5 м, яка має додаткове місце для розширеної нижньої і верхньої спальних полиць з різними опціями для рівня комфорту водія.

Висоту тунелю двигуна знизили до 200 мм (в інших версіях можлива і рівна підлога). Кабіну обладнано сидіннями Recaro, ергономічною панеллю приладів з 7-дюймовим центральним дисплеєм, і можливістю зміни розташування кнопок на панелі управління. Також тягач оснащено унікальним електричним стоянковим гальмом, що унеможливить нещасний випадок, якщо водій забуде про паркування.

Тягач також отримав поліпшену аеродинаміку кабіни. Кабіна має 12° нахил лобового скла і трапецієподібну форму з коефіцієнтом обтічності повітря, який на 12% більш ефективний в порівнянні з Magnum. Багаточисельні аеродинамічні елементи додатково знижують коефіцієнт лобового спротиву та підвищують ефективність споживання пального.

Нові тягачі можуть комплектуватися двигунами DXi11 чи DXi13 та роботизованою коробкою передач Optidriver. При цьому споживання пального зменшилося щонайменше на 5%, порівняно з попереднім поколінням Євро-5.

Під час руху водій може активувати новий Еко круїз-контроль в одному з трьох режимів: економічному, з оптимальним балансом між споживанням пального і заданою швидкістю, або з підтримкою заданої швидкості. Економити пальне дозволяє і система Optiroll, яка забезпечує, за необхідності, рух на нейтралі. Додаткову економію пального забезпечує і функція автоматичної зупинки двигуна, якою також може бути обладнаний новий тягач.

Тягачі гами "Т" також можна комплектувати системами Optifleet та Optifuel INFOMAX, що призначені для управління автопарком та моніторингом споживання пального, використання яких у сукупності з навчанням для водіїв зможе заощадити перевізнику до 15% коштів на пальне.

На честь прем"єри гами "Т" Renault Trucks в Україні, з 22 серпня по 5 вересня відбудеться конкурс "Т-Полювання" на сторінці компанії у facebook. Сфотографувавши нову вантажівку на дорогах України, Ви зможете отримати подарунки від Renault Trucks!
Взяти участь та ознайомитись з правилами конкурсу можна за посиланням: https://www.facebook.com/RenaultTrucksUA