В Україні за підтримки Посольства Фінляндії в Києві відкривається проект з розвитку жіночого підприємництва

04 серпня 2015 року Міжнародний благодійний фонд "Сід Форум Україна", що отримав грант від Посольства Фінляндії в Україні, проводитиме відкриття програми з розвитку жіночого підприємництва, що покликана популяризувати ведення інноваційного бізнесу молодими жінками та надати допомогу жінкам-підприємцям через навчальні програми та бізнес-інкубаційні послуги. Захід офіційно відкриє Посол Фінляндії в Україні пані Ар"я Макконен.
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Захід проходитиме у два етапи: виступи жінок-спікерів, що своєю діяльністю змогли досягти значних висот в суспільстві, та нетворкінг — неформальне спілкування наприкінці виступів.

Участь у події є безкоштовною, за умови попередньої реєстрації. Місце проведення: Центр підтримки інновацій та підприємництва iHUB, Бізнес-центр "Башта № 5", Київ, вул. Рибальська 22, (вхід з двору, 3 під"їзд).

Програма:

14:20 — 15:00 — реєстрація

15:00 — 15:20 — вітальне слово Посла Фінляндії в Україні Ар'ї Макконен, голови правління МБФ "Сід Форум Україна" Дмитра Подолєва

15:20 — 15:30 виступ Народного депутата України Ірини Суслової — голови підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин

15:40 — 15:50 — виступ Надії Васильєвої — генерального директора Майкрософт Україна

15:50 — 16:00 — виступ Регіни Махотіної — виконавчого директора UAngels

16:00 — 17:00 — неформальне спілкування відвідувачів заходу, snacks, drinks & networking

Програма МБФ "Сід форум Україна" з розвитку жіночого підприємництва є відповіддю на необхідність розвитку гендерної рівності та ролі жінок у суспільстві та бізнесі в Україні до рівня розвинених європейських країн. Основна мета програми полягає у популяризації ведення інноваційного бізнесу молодими жінками та допомога жінкам-підприємцям через навчальні програми та бізнес-інкубаційні послуги. Проект також орієнтований на створення спільноти молодих і досвідчених підприємців, з метою створення можливості для отримання гарної поради або вирішення проблеми.

МБФ "Сід Форум Україна" — національна складова глобальної мережі національних некомерційних фондів "Сід Форум", що допомагає молодим стартап-компаніям знайти міжнародних партнерів та інвесторів для розвитку бізнесу та поєднує понад 24 000 менторів та інвесторів з 46 країн і 60 міст світу. МБФ "Сід Форум Україна" є засновником мережі центрів підтримки інновацій та підприємництва iHUB. iHUB сприяє розвитку молодих та інноваційних стартапів і є повноцінною норвезько-українською мережею IT центрів для підприємців. Наразі iHUB активно розширює мережу в Україні: в найближчих планах запустити центри у Вінниці, Львові та Івано-Франківську, а також розширити мережу iHUB на Молдову та Грузію до 2016 року.

Реєстрація за посиланням: https://www.eventbrite.com/e/17865246433

За додатковою інформацією звертайтесь:

[email protected]

+380-67-242-91-39