Про затвердження Переліку стандартів і норм, яким повинні відповідати радіоелектронні засоби (РЕЗ), що можуть застосовуватися в Україні

Наказ Міністерства транспорту та зв'язку України від 23 серпня 2007 року N 754

Відповідно до статті 27 Закону України "Про радіочастотний ресурс України" та Положення про Міністерство транспорту та зв'язку України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.06.2006 N 789, наказую:

1. Затвердити Перелік стандартів і норм, яким повинні відповідати радіоелектронні засоби (РЕЗ), що можуть застосовуватися в Україні (далі - Перелік), що додається.

2. Підтвердження РЕЗ вимогам стандартів і норм, наведеним у Переліку, здійснюється акредитованими в установленому порядку органами, уповноваженими на проведення цієї діяльності, перелік яких погоджується Національною комісією з питань регулювання зв'язку України.

3. Державному департаменту з питань зв'язку та інформатизації (О. Баранов) забезпечити розміщення цього наказу на веб-сайті Держзв'язку.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету зв'язку та інформатизації України від 10.10.2002 N 201 "Про затвердження Переліку стандартів та норм, яким повинні відповідати радіоелектронні засоби (РЕЗ), призначені для використання на території України" (із змінами, внесеними наказом Мінтрансзв'язку від 04.06.2007 N 476).

5. Цей наказ набирає чинності з 01.01.2008.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Л. Нетудихату.