Росіяни у порту Маріуполя намагаються запустити роботу зернового термінала

порт Маріуполя, вкрадене зерно, зерновий термінал

Російські окупанти готують маріупольський порт посиленими темпами для прийому та перевалки вкраденого українського врожаю. Також вони намагаються запустити роботу зернового термінала.  

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко. 

За його словами, у місті знову почалися проблеми з доставкою питної води мешканцям Лівобережного району.  

"Щоденні черги по 4-5 годин, кількість великих ємкостей для води скорочено втричі. Ємкості було вивезено в парк Гуров для святкування Дня Металурга на кістках, у підсумку там і залишили. Мешканці віддалених місць Кальміуського району (Волентрівка) залишаються без водопостачання в будь-якому вигляді", - поінформував Андрющенко.  

Він додав, що у Маріуполі також повністю зупинний процес ексгумації.  

"Тепер, не соромлячись, окупанти прямо кажуть, що ексгумація лише за гроші. Вирішення проблем маріупольців мраzота перетворює на бізнес, а імпровізовані кладовища зростають", - розповів він.  

Зокрема, росіяни  Намагаються запустити роботу зернового термінала. 

"Порт посиленими темпами готують для прийому/перевалки зерна вкраденого врожаю", - йдеться у повідомленні.  

Нагадаємо, міністр сільського господарства Угорщини Іштван Надь заявив, що Будапешт сприятиме створенню умов для збільшення експорту зерна з України та підтримає підприємницьку зону для переробних заводів на угорсько-українському кордоні.