Укргазбанк запустив нову послугу для фізичних осіб волонтерів

Укргазбанк запустив нову послугу для фізичних осіб волонтерів

Відтепер державний Укргазбанк відкриває фізичним особам карткові рахунки для здійснення волонтерської діяльності на особливих умовах.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Так, Укргазбанк надає можливість волонтерам відкрити рахунок для здійснення своєї діяльності. 

Які можливості надає рахунок волонтера: 

  1. Зарахування безготівкових коштів на рахунок фізичної особи волонтера без комісії (в тому числі за рахунок р2р переказів на картку) як від платників рахунку/картки, які відкриті в Укргазбанку так і від платників інших фінансових установ
  2. Можливість здійснювати перекази в іноземній валюті, що ініціюються з метою сприяння підвищенню обороноздатності України.
  3. Здійснювати безготівкові розрахунки з рахунку волонтера, відкритого у доларах США та євро, за допомогою платіжної картки за кордоном без обмежень

Як скористатись новою послугою рахунку волонтера:

  1. Зверніться до найближчого відділення та повідомте, що вам потрібно відкрити рахунок для здійснення волонтерської діяльності. Для відкриття рахунку необхідні документи:  паспорт або документ, що його замінює; документ про присвоєння ідентифікаційного коду.
  2. Вам буде відкрито картковий рахунок за тарифним планом "Економ".
  3. Отримайте довідку за формою 4-РВ для реєстрації в Реєстрі волонтерів.
  4. Після реєстрації у Реєстрі волонтерів надайте до банку лист про включення до Реєстру волонтерів та отримайте особливі умови обслуговування для волонтерів.