BDO Consulting в Україні оголошує про злиття з System Business Consulting

BDO Consulting в Україні, фірма-член п'ятої у світі найбільшої аудиторсько-консалтингової мережі, рада оголосити про злиття з SBC, провідною консалтинговою компанією в Україні
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Процес щодо входження цієї фірми до складу BDO Consulting в Україні вже завершено. В результаті злиття фірма працюватиме під назвою BDO Consulting.

SBC нині в основному фокусується на українських компаніях, але їх клієнтська база включає декілька міжнародно-орієнтованих компаній, їх спектр послуг схожий на ті, що надає BDO Consulting. Після злиття з BDO Consulting, SBC сподівається значно розширити свою базу міжнародних клієнтів.

Сергій Олексійович Балченко, Керуючий партнер BDO в Україні, сказав: "Злиття з SBC - це було найприроднішим кроком для обох наших фірм, тому що ми розділяємо однакові погляди на культуру обслуговування, в основі якої принцип близькості до клієнта. Подібне злиття компаній демонструє наш намір розширити свою присутність на українському ринку".

Микола Вікторович Лисенко, Керуючий партнер SBC, зазначив:  "Приєднуючись до BDO Consulting, ми посилюємо зростання своєї діяльності. BDO Consulting  - це динамічна фірма, що швидко розвивається та входить в об'єднану міжнародну мережу BDO та користується перевагами загальної методології, стандартів та інструментів".

ДОВІДКА

BDO - це міжнародна мережа публічних аудиторських фірм, що є Фірмами-Членами BDO. Кожна Фірма-Член BDO є  незалежною юридичною  особою у своїй країні. Мережа координується Brussels Worldwide Services BVBA. Міжнародний виконавчий комітет перебуває за адресою Boulevard de la Woluwe 60, 1200 Брюссель, Бельгія.

BDO є міжнародним брендом мережі, а також брендом кожної Фірми-Члена. Прибуток всіх Фірм-Членів мережі у 2010 році склав 5.284 мільярдів US$. Всесвітня мережа нараховує 1,082 офіса у 119 країнах, більш ніж 46,930 партнерів і співробітників надають послуги в усьому світі.