"ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ" НА 2 ТИС ЗБІЛЬШИВ КІЛЬКІСТЬ КЛІЄНТІВ

"ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ" НА 2 ТИС ЗБІЛЬШИВ КІЛЬКІСТЬ КЛІЄНТІВ
Кількість клієнтів "Чернівцігаз Збуту" зросла більше ніж на 2 тисячі споживачів природного газу. За останніми даними, послугами компанії користуються майже 232 тисячі буковинців.

Переважна більшість отримувачів послуг ТОВ "Чернівцігаз Збут" -89% — це споживачі, які використовують природний газ для побутових потреб. Обслуговування побутових споживачів є найбільш затратним та трудомістким, адже вимагає від компанії організації щоденного прийому клієнтів та опрацювання звернень, виготовлення та доставки рахунків, забезпечення роботи Контакт-центру, інших інформаційно-консультаційних та платіжних сервісів тощо.

"Наша компанія створила для своїх клієнтів такі зручні сервіси як Контакт-центр та Особистий кабінет. Але ми не зупиняємося на досягнутому. Наразі, ми спільно із споживачами природного газу тестуємо мобільний додаток — 104.mobile, який забезпечить швидку передачу показань лічильника та слугуватиме для проведення он-лай платежів" — сказав директор "Чернівцігаз Збуту" Володимир Ляшенко.

Нові споживачі блакитного палива з"являються переважно в м. Чернівці, де інтенсивно проводиться забудова та газифікація новобудов. Станом на 01 березня 2018 року кількість споживачів енергоресурсу збільшилася на 2 066. Найбільше клієнтів газопостачальної компанії додалося в обласному центрі, в Новоселицькому та Кіцманському районах Чернівецької області.