Експерти визначили переможців премії "HR-бренд Україна-2018"

Експерти визначили переможців премії "HR-бренд Україна-2018"
4 грудня портал Head Hunter підвів підсумки щорічного конкурсу "Премія HR-бренд Україна". Перше місце в номінації "Світ" зайняв проект "Майстерність лінійного менеджера", впроваджений в компаніях Mars Україна і Royal Canin Україна
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Цього року за Премію змагалися 45 проектів по роботі з персоналом, його мотивацією і інтеграцією в корпоративну культуру. Незважаючи на тренди діджіталізаціі, автоматизації та використання штучного інтелекту, такі проекти підкреслюють значущість людей. Адже саме люди — їх потенціал, інноваційність та майстерність колаборації і створюють тренди. Експерти журі Премії детально вивчили ті HR-інструменти, які компанії-лідери використовували протягом останнього року, і виділили 12 найбільш знакових в чотирьох категоріях: "Регіон", "Столиця", "Україна" і "Світ".

Для Mars Україна це вже друга золота медаль від "Премії HR-бренд". Першою у 2015 році була відзначена "Програма розвитку лідерства в Mars". У 2018 році довгострокові бізнес цілі організації, бурхливе зростання, різноманітність бізнесу і талантів, а також зовнішні тренди ринку праці стали передумовами для запуску нового проекту розвитку лінійних менеджерів. Mars Україна ніколи не приховувала своїх амбіцій бути компанією, до якої люди мріють приєднатися, з якою хочуть залишатися і разом рости. "Майстерність лінійних менеджерів" — це усвідомлений стратегічний вибір на користь побудови довгострокового успішного майбутнього всього бізнесу.

"Проект об'єднує кілька складових, — розповідає Наталя Шквиря, директор по персоналу Mars Україна. — Перш за все, він формулює чіткі та прозорі очікування від роботи лінійних керівників. Єдина система вимірювання їх результативності складається з цілей кожного керівника і щорічного анкетування, яке підтверджує досягнення цих цілей. Також проект надає сучасні освітні рішення, серед яких унікальна інтерактивна система онлайн навчання для керівників, доступна в режимі 24/7".

"Премія HR-бренд" — це можливість поділитися успішними кейсами в бізнес-співтоваристві, підкреслити важливість людського фактора для розвитку компаній, а також отримати визнання успішної hr-стратегії серед експертів і колег, клієнтів і здобувачів. Цей конкурс кейсів дозволяє простежити актуальні тенденції та нові, ефективні ідеї, що з'являються в області. Організатором Премії виступає портал Head Hunter — визнаний авторитет на ринку праці.

"Лінійні менеджери — особливо цінний ресурс для будь-якої компанії. Від майстерності лінійного менеджера залежить якість управління і ефективність діяльності підрозділу та компанії в цілому. Тому тема ця актуальна для будь-якого бізнесу і в усі часи. Спільний проект Mars Україна та Royal Canin> Україна "Майстерність лінійного менеджера" був високо оцінений усіма членами журі. Актуальність теми, чіткі цілі проекту, сучасні методи реалізації, конкретні вимірювані результати вразили експертну комісію. А ще — проект просто просякнутий особливим "марсіанським духом", любов'ю до своєї справи, до компанії, де головна цінність бізнесу — це люди", — коментує Лариса Онипко, керівник "Премії HR-бренд Україна".