#‎HRUKIEV — КОНФЕРЕНЦИЯ В СФЕРЕ HR

Із задоволенням запрошуємо Вас на ‪#‎hruKiev — першу в Україні вільно структуровану конференцію у сфері HR, спрямовану на неформальний обмін інформацією та ідеями між учасниками, організовану за участю EPAM, Microsoft, Ward Howell Україна та Rabota.ua
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Захід відбудеться в українському офісі компанії Microsoft 30 січня, 2015 року за адресою: м. Киів, вул. Жилянска 75, бізнес-центр "Євразія".

GlobalHRU — це навчальне об"єднання спеціалістів у сфері HR з усього світу. Основна ідея обя"єднання — забезпечення міжрівневого неформального навчання та обміну знаннями за допомогою заходів ‪#‎HRU та ‪#‎HRTechTank, а також надання унікальних онлайн інструментів для ефективного співробітництва.

Цей захід є чудовою нагодою для зустрічі та спілкування з найвизначнішими професіоналами в індустрії HR та рекрутингу Східної Європи, а також можливістю дізнатися про останні технології та рішення у сфері HR. #hruKiev збере новаторів, ідейних лідерів та найкращих експертів індустрії.


#HRU — це унікальна можливість дізнатися наступне:

- Тенденції HR технологій та інструментів пошуку персоналу;
- Брендинг роботодавця;
- Рекрутинг за допомогою мобільних та соціальних технологій;
- Найкращі практики та найцікавіші кейси в сфері HR;
- Місцевий досвід та інсайти з напрямку HR.


За додатковою інформацією зявертайтеся до сторінки заходів.


Програма заходу постійно оновлюється, тому радимо Вам слідкувати за нашими новинами. Приєднуйтесь до нашої постійно зростаючої Facebook спільноти, щоб не тільки отримувати інформацію щодо заходу #hruKiev, але й дізнаватися про глобальні тенденції в сфері HR та отримувати оновлення щодо інших 34 заходів GlobaHRU в 2015 по всьому світу — від Сан-Франциско до Токіо, від Таллінну до Кейп Тауну!