Яким буде новий ЖК "Щасливий" у Львові

6 серпня у Львові покладено початок спорудженню нового житлового комплексу "Щасливий", забудовником якого виступає відома на будівельному ринку України компанія "НоваБудова"

РАЗМЕЩЕНО НА ПРАВАХ РЕКЛАМЫ

Сучасне житло — це мрія багатьох, яка з кожним роком стає більш реальною. 6 серпня у Львові — одному з улюблених міст багатьох українців і гостей країни, відбулася вельми приємна і важлива подія — покладено початок спорудженню нового житлового комплексу "Щасливий", забудовником якого виступає відома на будівельному ринку України компанія "НоваБудова". Відтепер квартира в ЖК "Щасливий" доступна кожному львів'янину, а також тим, хто планує обрати місто Лева для постійного проживання.

Репутація забудовника є однією з причин, яку можна вважати ключовою при виборі житла. Адже будинок має бути не тільки красивим і стильним, але й міцним, надійним, спорудженим з використанням сучасних енергоефективних технологій. Та й це ще не все — для кожного покупця надто важливим є питання вартості, і компанія прагне зробити квартири доступними для кожного.

Історія забудовника пишеться з 2005-го — за цей період нерухомість від "НоваБудова" стала однією із найпопулярніших у мешканців української столиці, а квартири в сучасних житлових комплексах з напрочуд гарною архітектурою швидко знаходять своїх щасливих власників.

Роки сумлінної плідної праці увінчалися гідними результатами — площа збудованих житлових комплексів європейського рівня на сьогоднішній день набагато перевищує цифру 150 тисяч квадратних метрів. Ті, кому вже пощастило справити новосілля, відзначають високий клас житла, в якого є всі підстави, щоб називатися затишним, надійним і комфортним домом.

Що нам відомо про забудовника "НоваБудова"

Кожному, кого приваблює квартира від забудовника "НоваБудова" у Львові, буде цікаво дізнатися, чим особливим відзначається житло у ЖК "Щасливий", і чому слід віддати перевагу саме компанії, про яку йде мова.

Перш за все буде доцільним виділити основні позитивні сторони будівельної фірми:

- житло споруджується на власні кошти;
- будівництво завершується раніше вказаного строку;
- компанія дбає про забезпечення своїх житлових комплексів необхідною інфраструктурою (дитячі садочки, майданчики для спорту та відпочинку);
- виступає спонсором культурно-розважальних програм.

Просторі нові квартири в ЖК "Щасливий" у місті Львів будуть розташовані у трьох 16-поверхових будинках, що стануть окрасою одного із мальовничих куточків міста. Загальна площа нового житла становитиме 47 800 метрів квадратних. Загалом це 602 квартири з сучасним та зручним плануванням кімнат.

У плани компанії входить облаштування прибудинкової території, на якій буде багато зелені, поле для спортивних занять та дитячі ігрові майданчики, а центральним елементом стане фонтан.

Інфраструктура ЖК "Щасливий" матиме свої магазини, аптеки та інші соціально-побутові заклади. Життя в новому комплексі буде справді щасливим, бо забудовник дбає про це з моменту закладення першого каменю.

РАЗМЕЩЕНО НА ПРАВАХ РЕКЛАМЫ