Кількість споживачів газу на Львівщині зросла на 5,3 тис

Кількість споживачів газу на Львівщині зросла на 5,3 тис
За останній рік новими клієнтами ТОВ "Львівгаз збут" стали ще 5 337 споживачів газу.
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Найбільший приріст побутових споживачів газу спостергіається у Львові — на обласний центр приходится 73% нових клієнтів, а це 3906 домогосподарств. Це зумовлено інтенсивними забудовами та газифікацією новобудов.

Найбільше газу споживають клієнти "Львівгаз збуту", котрі використовують його для побутових потреб. Обслуговування таких споживачів є найбільш затратним та трудомістким, адже вимагає від компанії організації щоденного прийому клієнтів та опрацювання звернень, виготовлення та доставки рахунків, забезпечення роботи Контакт-центру, інших інформаційно-консультаційних та платіжних сервісів тощо.

"Більшість побутових споживачів Львівщини нерегулярно розраховується за послуги газопостачання — в цьому і є основна складність роботи. Станом на 1 червня борг побутових споживачів газу складає більше 2,6 млрд грн. А серед них значна частина пільговики та субсидіанти, за яких держава сплачує в формі клірингових бюджетних розрахунків, а їх неможливо використовувати для фінансування господарських витрат компанії", — зазначила Директор ТОВ "Львівгаз збут" Наталія Лавриненко.

Для того, аби такі проблеми вирішувались компанія "Львівгаз збут" налагодила систему консультацій як у відділеннях компанії, так і за допомогою Контакт-центру, також є сервіс Особистий кабінет на сайті 104.ua, та платіжні онлайн сервіси. З останніх нововведень можна відзначити запуск мобільного додатку — 104.mobile