Кожен п’ятий клієнт "Волиньгаз збуту" користується Особистим кабінетом

Кожен п’ятий клієнт "Волиньгаз збуту" користується Особистим кабінетом
За три роки, відколи запроваджено сервіс Особистий кабінет на сайті 104.ua, темпи приросту його користувачів збільшуються. Упродовж 2018 року кількість реєстрацій в Особистому кабінеті зросла майже на 50%
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Користувачами Особистого кабінету на сайті 104.ua є 20 % сімей, що користуються газом у Волинській області — це 52 тисич клієнтів "Волиньгаз збуту". Вони мають можливість контролювати споживання газу і стан особового рахунку в режимі онлайн. Крім того, Кабінет має низку інших корисних функцій, що дозволяють споживачам економити свій час, не витрачаючи його на відвідування Центрів обслуговування. Це онлайн-оплата, завантаження рахунку, перегляду історії оплат та споживання газу, можливість інтерактивного спілкування з фахівцями компанії.

Про це повідомили в прес-службі "Волиньгаз збуту". 

Торік через Особистий кабінет в Україні опрацьовано понад 700 тисяч звернень з питань щодо поставок газу клієнтів. Майже половина онлайн-консультацій —  50,48% стосувалися пільг та субсидій — 0,43 %,  розрахунків за газ — боргів або переплат — 11,25 %, боргів або переплат — 3,79%,  вирішували питання онлайн оплати — 34%. Менше всього споживачі цікавились незарахованими платежами — 0,06%.

Враховуючи побажання самих споживачів, компанія постійно вдосконалює функціонал кабінету і додає канали онлайн-спілкування з клієнтами.

"З кожним роком ми поповнюємо дистанційні сервіси новими розробками, які дозволяють охопити якісним обслуговуванням ще більшу кількість клієнтів. Особистий кабінет — це найінформативніший канал для вирішення всіх газових питань. Його мобільна версія — додаток 104 Mobile зручний тим, що завжди під рукою. Окрім того, в ньому реалізована функція мультиакаунта, тобто через один мобільний пристрій можна керувати декількома особовими рахунками", — зазначив директор "Волиньгаз Збуту" Микола Тищук.

Із останніх новинок клієнтських сервісів є чат-бот "7104ua" у месенджері Viber та мобільний додаток "104 Mobile Light"  для користувачів iPhone. Майже готовий до виходу сервіс "104 Бізнес онлайн" для комерційних споживачів газу.