На 2 тисячі збільшилася кількість клієнтів "МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТУ"

На 2 тисячі збільшилася кількість клієнтів "МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТУ"
Нові клієнти "МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТУ" — в основному це споживачі, які використовують природний газ для побутових потреб. Найбільший приріст клієнтської бази компанії зафіксований в обласному центрі, де активно проводиться забудова і газифікація.

За останный рік кількість споживачів газу в Миколаївській області збільшилася майже на 700. З них найбільше клієнтів газопостачальної компанії додалося в Центральному (317) і Заводському (205) районах міста Миколаєва.

Раніше близько 1 300 домогосподарств підключилися до системи газопостачання Миколаївської області та уклали договори на поставку газу з "МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ". З них найбільше споживачів використовують природний газ комплексно, у т.ч. на опалення — 1705 домоволодінь.

Обслуговування побутових споживачів є трудомістким процесом, тому що вимагає від компанії організації щоденного прийому клієнтів, обробки звернень, виготовлення і доставки рахунків, надання інформаційно-консультаційних послуг і багато іншого. У компанії оптимізують процеси обслуговування, щоб спростити взаємодію з клієнтами.

"Нами створено комфортні умови співпраці, нові корисні і зручні сервіси, такі, як Особистий кабінет і Контактний центр. Також у наших споживачів газу є можливість оплатити за послуги газопостачання онлайн — за допомогою чотирьох платіжних систем", — розповідає директор ТОВ "МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ" Наталія Левченко.

З останніх нововведень можна відзначити запуск мобільного додатку — 104.mobile і додаткову можливість оплачувати рахунок за спожитий газ з Особистого кабінету за допомогою карти "Ощадбанку".