На Дніпропетровщині збільшилась кількість споживачів газу

На Дніпропетровщині збільшилась кількість споживачів газу
Вже два роки поспіль зростає кількість клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз збут" — станом на 1 липня 2018 року компанія постачає газ майже 2,5 тис новим споживачам газу.

Найбільший приріст кількості клієнтів спостерігається у Дніпрі. Станом на 1 липня 2018 року кількість домогосподарств, які використовують газ в побуті в м. Дніпро зросла до 400 892, що становить майже третину від всієї області. Інтенсивний приріст споживачів обумовлений забудовою житлових масивів та їх газифікацією. 

Клієнти "Дніпропетровськгаз збуту", які використовують газ для побутових потреб споживають найбільші обсяги блакитного палива з усіх інших груп клієнтів. Обслуговування таких споживачів є найзатратнішим, адже вимагає від компанії опрацювання звернень, організації роботи Контакт-центру та Центрів обслуговування клієнтів, виготовлення та доставки рахунків, інших інформаційно-консультаційних та платіжних сервісів, роботи по зменшенню дебіторської заборгованості.

"Нажаль, не всі побутові споживачі газу Дніпропетровської області вчасно розраховуються за послуги газопостачання. Станом на 1 червня борг побутових споживачів газу складав більше 2,15 млрд грн. Через відсутність коштів "Дніпропетровськгаз збут" не може своєчасно розрахуватися з державним постачальником за отриманий природний газ та гідно фінансувати господарські витрати компанії", — говорить Директор ТОВ "Дніпропетровськгаз збут" Тетяна Соболь.

Для того, аби такі проблеми вирішувались, компанія "Дніпроптеровськгаз збут" налагодила систему консультацій як у відділеннях компанії, так і за допомогою Контакт-центру, також є сервіс Особистий кабінет на сайті 104.ua, та платіжні онлайн сервіси. З останніх нововведень можна відзначити запуск мобільного додатку — 104.mobile.

Довідка: ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Радянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №1588 від 21 травня 2015 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн. побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ "Метрополія", ПАТ "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод", ТОВ "Катеринославхліб", ТОВ "Снек Експорт" та ПАТ КБ "Приватбанк".