Новий соціальний проект — Стартуй сьогодні

Новий соціальний проект — Стартуй сьогодні
За декілька тижнів у Києві стартує перший етап соціального проекту "Стартуй сьогодні з SEOWAVE". Проект покликаний сприянню розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

28 березня у прямому ефірі радіостанції "Европа плюс" з 8-30 по 9-00 ранку буде оголошено початок першого етапу соціального проекту "Стартуй сьогодні".

Мета соціального проекту "Стартуй сьогодні"- сприяння швидкому розвитку малого бізнесу в Україні та покращенню життя в країні в цілому.

Ідея проекту полягає в тому, що кожні 3 місяці Група компаній SEOWAVE буде розігрувати серед учасників проекту сертифікат на розробку сайту за такими напрямками діяльності: АТО, культура і туризм, освіта, спорт. Учасником соціального проекту може стати кожен, хто має бізнес-ідею в тому чи іншому напрямку.

Перший етап проекту — АТО. Старт — 28 березня, оголошення результатів — 28 квітня 2018 року. Група компаній SEOWAVE з повагою ставиться до патріотів нашої країни і готова підтримати будь-яку їхню ідею в розвитку власного бізнесу у мережі Інтернет. Обмежень щодо сфери діяльності немає, за виключенням тих, що які заборонені чинним законодавством України.

Детальніше щодо участі у соціальному проекті # СТАРТУЙСЬОГОДНІ та як правильно підготувати презентацію власного проекту — на сайті http://start.seowave.digital/.

Задля забезпечення прозорості виконання умов до цього соціального проекту залучено велику кількість ресурсів медіа-підтримки протягом року.