Новий Volkswagen Touareg. Визначає напрямки

Новий Volkswagen Touareg. Визначає напрямки
Початком нового автомобільного року для Volkswagen стане світова прем'єра нового Touareg.
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Флагман бренду стане наступним кроком у найбільшій модельній кампанії. Touareg очолить модельний ряд Volkswagen і продемонструє всю потужність бренду з його виразним дизайном, інноваційними технологіями та динамічними можливостями керування автомобілем. Світова прем'єра відбудеться в Китаї, ринку з найшвидшою динамікою розвитку SUV-сегменту та найбільшою ринковою долею бренду Volkswagen.

Touareg — це вершина модельного ряду Volkswagen, яка задає тон стандартам бренду. Завдяки старанням керівника центру Volkswagen Design — пана Клауса Бішоффа та його команди — автомобіль має яскравий експресивний дизайн із сильним характером та бездоганним виглядом. Сукупність інноваційних систем допомоги водієві надає максимальний рівень безпеки та комфорту. Одне з найбільших в класі інтерактивних місць водія Innovision Cockpit відкриває новий світ мультимедійного середовища. Трансмісія, пневмопідвіска, повнокерований повний привід із управлінням задніми колесами та системи стабілізації руху забезпечують безпечне та прогнозоване керування автомобілем. З новим Touareg бренд Volkswagen продовжує історію успіху цієї моделі вже у третьому поколінні. Як і його попередники, він відповідає суворим стандартам преміум-класу та його шанувальників. Ексклюзивний сегмент C-SUV наразі є одним із найбільш динамічних сегментів на світовому автомобільному ринку, його двократне зростання у Китаї, наприклад, прогнозується до 2023 року. Починаючи з виходу першої моделі Touareg у 2002 році, автомобіль демонстрував переконливі можливості як на трасах, так і на бездоріжжі, та відзначився перемогами у ралі по всьому світу. Найвидатніші з яких — перемоги на Ралі Дакар в 2009-2011 роках. Світова прем"єра нового Volkswagen Touareg та його технологічних і всеосяжних можливостей відбудеться 23 березня 2018 року в Пекіні.