Новими клієнтами "Івано-Франківськгаз Збуту" стали 2,3 тисячі прикарпатців

Фото: Рixabay
Фото: Рixabay
Найактивніше кількість клієнтів компанії зростає в Івано-Франківську — за 11 місяців тут новими споживачами газу стали 1425 домогосподарств

В Івано-Франківській області зросла кількість побутових користувачів газом. За 11 місяців 2019 року року 2311 мешканців Прикарпаття обрали своїм постачальником "Івано-Франківськгаз Збут".

Найактивніше кількість клієнтів "Івано-Франківськгаз збуту" зростає в Івано-Франківську. За 11 місяців тут новими споживачами газу стали 1425 домогосподарств. Ще близько 900 нових споживачів компанія отримала в районах. Таке збільшення пов'язане з активним зведенням новобудов.

З-поміж усіх видів енергоносіїв прикарпатці все ж таки віддають перевагу природному газу, як найдоступнішому та екологічному енергоносію. Водночас, у сільській місцевості окремі споживачі переходять на користування альтернативними видами палива, зокрема, деревиною.

"Щороку кількість побутових споживачів зростає на 1,1%, — розповідає керівник відділу продажів фізичним особам ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" Леся Хараїм. — Наразі більшість поставок газу  припадає на побутових споживачів — це 380 млн кубометрів газу за рік".

Нагадаємо, для вирішення газових питань компанія налагодила систему консультацій як у відділеннях компанії, так і за допомогою контакт-центру. Окрім того для клієнтів доступні онлайн сервіси: "Особистий кабінет" на сайті 104.ua, мобільні додатків 104 MobileLight (iOS) та 104Mobile (Android), чат-бот 7104 у Viber.