Освіта, що приводить до успіху

Київська школа економіки (KSE) запрошує на зустріч "Освіта, що приводить до успіху", яка відбудеться 9 червня о 19 годині у галереї "АртПРИЧАЛ", вул. Набережно-Хрещатицька, причал №2

Відомі люди, які досягли успіху в різних сферах, поділяться своїми історіями та розкажуть, чому успіху можна досягти тільки якщо займатися тим, що любиш, і які можливості відкриваються після здобуття якісної освіти.

  • Святослав Вакарчук — громадський активіст, член Ради директорів Київської школи економіки, музикант, який збирає мільйони на концертах, розкаже про те, наскільки важлива РЕАЛІЗАЦІЯ, як почувати себе щасливим від того, що ти робиш, як вибрати свій шлях та яких людей зараз потребує країна.
  • Дмитро Сологуб — заступник голови Національного банку України, випускник Київської школи економіки. Він розкаже про ГРОШІ. Що таке гроші в сучасному світі, як зараз функціонують фінансові ринки, як вони змінюються і як продовжуватимуть змінюватися в майбутньому. Які знання та навички потрібні нам для того, щоб гідно заробляти в сучасному світі.
  • Надія Васильєва — генеральний директор "Майкрософт Україна". До приходу в Microsoft Надія обіймала посаду генерального директора компанії Amway Україна та займала керівні посади у компанії "Київстар". Надія розкаже про МОЖЛИВОСТІ. Як змінюється світ навколо нас, як це впливає на людей, їхню поведінку, а також на поведінку компаній, які створюють продукти для людей. Як ці зміни впливають на вибір своєї мети та професії. Що є квитком до світу МОЖЛИВОСТЕЙ.
  • Тимофій Милованов — президент KSE, професор Університету Пітсбургу. Тимофій — один з випускників KSE, а зараз успішна та відома людина в економічному просторі світу. Тимофій найкраще знає, що якісна ОСВІТА може бути надійним плацдармом для майбутнього успіху. Він розкаже, чим відрізняється освіта світового рівня від української, яких спеціалістів бракує в світі.

Дата і час: 9 червня, 19:00.

Місце: галерея "АртПРИЧАЛ", вул. Набережно-Хрещатицька, причал №2.

Онлайн трансляція : http://teleportus.ua/events/kse-education-success

Якщо у вас є питання щодо участі у заході або потрібна додаткова інформація, будь ласка, звертайтесь до Віталія Зайця, івент-менеджера KSE, [email protected], (044) 492-80-12.