ПАТ "Волиньгаз": споживачі звернулись до Контакт-центру більше 600 тис разів

ПАТ "Волиньгаз": споживачі звернулись до Контакт-центру більше 600 тис разів
В Україні відкрили рекордну кількість нових Центрів обслуговування

У 2018 році споживачі природного газу з приводу газових питань звертались більше 600 тис разів до Контакт-центру компанії "Волиньгаз". До слова, 10% з них — мешканці обласного центру Волині. Сприяє активнішому спілкуванню з клієнтами відкриття трьох нових Центрів обслуговування клієнтів — у м.Ковелі, смт.Ратне та м.Камені-Каширську.

Більше 50 тис. споживачів скористались функцією голосовий помічник (IVR). СМС на номер 7104 з показаннями лічильника газу надіслали майже 280 тис волинян. Найбільшою популярністю користується "живе спілкування", тому кількість дзвінків не зменшується — торік фахівці зафіксували понад 250 тис дзвінків волинян на номери Контакт-центру: (033) 280-104 та (067) 280 — 104.

"У минулому році рівень обслуговування зріс. В Україні відкрили рекордну кількість нових Центрів обслуговування. Двері для споживачів газу відкрили майже три десятки сучасних клієнтських офісів у більш ніж 10 областях. На Волині, зокрема, почали працювати три нові Центри обслуговування клієнтів (ЦОК): у містах Ковелі та Камені-Каширську й смт.Ратне," — розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Волиньгаз" Юрій Петрук.

Нові клієнтські сервіси називають найзручнішими у комунальній сфері. Регіональна газова компанія в підпорядкуванні якої працює ПАТ "Волиньгаз", першою серед надавачів комунальних послуг масово запровадила сервіси для своїх клієнтів. Зокрема, споживачі звикли до новинок — у 2018 році почав працювати мобільний додаток 104 Mobile та перший чат-бот у Вайбері. До слова, за перший місяць зареєструвалось майже дві тисячі волинських споживачів природного газу.

Більше 90% коштів з кожного кубометру газу отримують підприємства НАК "Нафтогаз України". І тільки близько 7% газорозподільні підприємства. Це в середньому 56 копійок з одного кубометра газу. На ці кошти утримуються газові мережі встановлюються лічильники, працює аварійна газова служба працює контакт-центр та центри обслуговування клієнтів по всій Україні.