Під брендом ZAMMLER тепер працюють і польські логісти

З 21 квітня 2016 року польська транспортно-логістична компанія ROLAS TRANS LTD перейменовано в ZAMMLER POLSKA Sp.z o.o. Рішення про перейменування було прийнято засновниками ROLAS TRANS LTD на початку 2016 року

Відтепер група компаній ZAMMLER надаватиме транспортно-логістичні послуги і в Польщі під брендом ZAMMLER, що передбачає застосування єдиних стандартів якості та технологій обслуговування клієнтів.

"Застосування європейською компанією стандартів обслуговування клієнтів, які напрацювала група компаній ZAMMLER, є показником виходу нашої групи на новий рівень", — сказав Генеральний директор ТОВ "ЗАММЛЕР УКРАЇНА" Віктор Шевченко. Він наголосив, що стандартизовані технології обслуговування в Європі, зокрема в Польщі, розширюють можливості ринку логістики та впливають на створення більш конкурентної вартості послуг для клієнтів.

Директор ZAMMLER POLSKA Sp.z o.o. Олег Рачов поінформував, що компанія планує розширяти складські площі. За його словами, у 2017 році польською компанією буде надаватися послуга фулфілмент. Вже зараз реалізовується тестовий проект для українського клієнта.

Фулфілмент передбачає повний комплекс логістичних операцій для інтернет-комерції. На українському ринку під брендом ZAMMLER послуга надається з 2015 року.

Група компаній ZAMMLER почала свій шлях з заснування у 2007 році ТОВ "ЗАММЛЕР УКРАЇНА" та, майже за десять років своєї діяльності, виросла до міжнародного рівня.

Компанії групи ZAMMLER надають послуги у сфері морських, авіа, автоперевезень, митно-брокерського оформлення а також повний спектр складських послуг.

На сьогодні компанія представлена офісами у Європі та Азії та, станом на квітень 2016 року, налічує 6 компаній:

- ТОВ "ЗАММЛЕР УКРАЇНА" (Україна: м. Київ, м.Одеса);

- ТОВ "ЗАММЛЕР СКЛАД" (Україна: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Мартусівка та м. Одеса);

- ТОВ "ЗАММЛЕР МЛС" (Україна: м. Біла Церква);

- ТОВ "ЗАММЛЕР ФУЛФІЛМЕНТ" (Україна: Київська обл., Броварський р-н, с. Красилівка);

- Ningbo Zammler Trading Co LTD (КНР, м. Нінгбо);

- ZAMMLER POLSKA Sp.z o.o. (Польща: м. Прушков).

ZAMMLER веде політику розширення географії компаній та впроваджує єдині стандарти технологій обслуговування в логістиці.