Понад 25% клієнтів "Хмельницькгаз збуту" вирішують питання по газу дистанційно

Понад 25% клієнтів "Хмельницькгаз збуту" вирішують питання по газу дистанційно
Наразі вже більше 96 тисяч клієнтів ТОВ "Хмельницькгаз збут" вирішують усі газові питання та сплачують за блакитне паливо дистанційно, з власного комп’ютера або мобільних додатків — це дозволяє онлайн-сервіс "Особистий кабінет" на сайті 104.ua
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Нині ТОВ "Хмельницькгаз збут" для оперативного вирішення питань пропонує своїм споживачам близько десятка онлайн-сервісів, як то: мобільні додатки для усіх різновидів гаджетів, СМС-інформування, електронна пошта, Контакт-центр, вайбер-боти тощо. Однак, найзатребуванішим та найінформативнішим залишається Особистий кабінет на сайті 104.ua, повідомляють в прес-службі компанії.  "Особистий  кабінет споживача газу став сучасною альтернативою походам у газову компанію та чергам,  — зауважує директор компанії Андрій Левицький. — Адже тепер, коли вартість газу різна щомісяця, споживач усі зміни одразу отримує в своєму Особистому кабінеті та повністю контролює особовий рахунок та планує подальше використання енергоносія". Водночас, користувачі  Особистого кабінету отримують високий рівень захисту персональних даних, крім того, мають можливість відстежувати  історію платежів, вносити показання лічильника, сплачувати з найменшою комісією та обирати для розрахунків найзручніший сервіс. Також Особистий кабінет особливо інформативний для отримувачів державної допомоги — пільговиків та субсидіантів, адже оперативно відображає усю необхідну інформацію щодо нарахувань та призначень.  Як відомо,  з 1 травня 2019 року, за рішенням уряду, НКРЕКП та "Нафтогазу України", щомісяця змінюється ціна на природний газ для потреб  споживачів та є різною у всіх областях України. Тому користувачі Особистого кабінету отримують усю необхідну інформацію і щодо вартості газу та усіх нововведень на ринку блакитного палива. Відтак, споживачам газу не потрібно чекати паперового рахунку за газ. Необхідно приділити кілька хвилин часу та пройти реєстрацію на сайті 104.ua у розділі "Реєстрація".  Для цього потрібно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ. Натомість, отримати можливість самостійно вносити показання лічильника, сплочувати з мінімальною комісією, бачити історію всіх розрахунків та отримувати відповіді на свої запитання. ДОВІДКА Основною  сферою діяльності ТОВ "Хмельницькгаз збут" є постачання природного газу усім категоріям споживачів Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району). Компанія законодавчо визначена постачальником газу зі спеціальними обов"язками. Клієнтами компанії є понад 400 тисяч сімей Хмельниччини, більше 2 тисяч промислових підприємств  та бюджетних організацій, понад 200 релігійних організації. Серед найпотужніших споживачів — ПП Аслан-Текстиль, ТОВ "Спецавтоінвест", ПрАТ "Городоцький елеватор Суффле", ТОВ "Карат".