Соціальний проект #СТАРТУЙСЬОГОДНІ — прийом заявок відкрито!

У Києві активно розпочав діяльність соціальний проект #СТАРТУЙСЬОГОДНІ. Відтепер, всі хто мають бізнес-ідею — мають шанс втілити її в життя
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

28 березня у прямому ефірі радіостанції "Европа плюс" офіційно оголошено початок першого етапу соціального проекту "Стартуй сьогодні".

Кожні 3 місяці соціально відповідальний бізнес, а саме організатор проекту — Група компаній SEOWAVE та партнери проекту веб-студії: Махаон, Ідейне рішення, Webkitchen Design та Vip design будуть розігрувати серед учасників проекту сертифікати на розробку власного сайту за напрямками діяльності: АТО, культура і туризм, освіта, спорт.

"Плануємо проводити такий соцпроект кожного року. Так як ринок бізнесу дуже рухливий, то ми готові підтримувати молодих  підприємців на постійній основі", — наголосила ініціатор соціального проекту, виконавчий директор групи компаній SEOWAVE, Тетяна Аборонок.

Перший етап конкурсу стосується напрямку "АТО", що покликаний розвивати бізнес ветеранів. Ветерани та їх сім"ї, які мають бізнес-ідею, але не мають достатнього коштів, щоб розпочати свій власний бізнес в мережі інтернет -  відтепер мають унікальний шанс з допомогою проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ розпочати власну діяльність.

Заявки за напрямком діяльності "АТО" подаються в форматі презентації власної бізнес-ідеї до 28 квітня включно на ресурс соціального проекту http://start.seowave.digital/. Основні вимоги щодо учасників вказані в договорі оферти (з нею учасники можуть ознайомитися перед відправкою презентації). Також на даному ресурсі ви знайдете детальний опис покрокової інструкції щодо підготовки презентації. Якщо виникли запитання, для оперативної відповіді — скористайтесь контактними даними на сайті.

Результати конкурсу будуть оголошені після 28 квітня. Щодо вибору  сфери діяльності, то тут до учасників першого етапу АТО обмежень немає, за виключенням тих, які заборонені чинним законодавством України.

Ті, хто планує подавати презентації за напрямками діяльності наступних етапів конкурсу: культура і туризм, освіта, спорт — слідкуйте за новинами соціального проекту та чекайте старту подачі заявок на ваш напрямок після 28 квітня.

"Наша компанія МАХАОН вдячна за можливість участі в розвитку малого і середнього бізнесу в Україні. Ми є соціально-відповідальним бізнесом і готові брати участь в подібних ініціативах формуючи імідж українського бізнесу." — коментує один із партнерів проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ.

"Компанія "Ідейне Рішення", дуже рада наданої можливості, підтримати соціальний проект з розвитку бізнесу і економіки нашої країни. Ми докладемо всіх зусиль, що внести свій вклад в це позитивне починання!" — розповідає один із постійних партнерів соціального проекту.

"Ми дотримуємось принципів соціальної відповідальності перед суспільством, адже тим самим ми формуємо позитивний імідж своєї країни" — розповідає Вадим Дубровін, директор компанії "WEBKITCHEN".

"Стверджуємо, що інвестиційний клімат в Україні покращується. Самі українці повинні залучати більше інвесторів, туристів та іноземних партнерів для розвитку українського бізнесу та держави. Наша компанія робить все для автоматизації бізнесу та його маркетингової підтримки в інтернеті" — прокоментувала свою участь у проекті компанія "ITMOKO".

Задля максимального поширення та масштабування інформації протягом року, до проекту в якості партнерів можуть долучатись інформаційні ЗМІ, веб-студії, телеканали, радіостанції  тощо. Для цього звертайтесь в пресс-службу групи компаній SEOWAVE за електронною адресою: [email protected] з поміткою "ПАРТНЕРСТВО".

Довідка: Засновником  соціального проекту "Стартуй сьогодні" є група компаній SEOWAVE, що надає послуги в сфері web-розробки будь-якого виду, а також спеціалізується на створенні мобільних додатків, sео-оптимізації, просуванні, налаштуванні контекстної реклами.

Партнерами соціального проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ є ТОП веб-студії України: Махаон — спеціалізація web-розробка, графічний дизайн, seo-просування; та Webkitchen Design — спеціалізація landing page, web-дизайн, відеопродакшн; Ідейне рішення — спеціалізація web-розробка, web-дизайн та seo-просування; ITMOKO —  спеціалізація web-розробка, інтернет-маркетинг, просування та підтримка брендів; Vip design — спеціалізація web-розробка не типових проектів.

Задля забезпечення прозорості виконання умов та поширення інформації до проекту залучено багато інформаційних партнерів: Київська міська державна адміністрація, одна з найбільших інформаційних платформ delo.ua, ресурс про інформаційні технології hi-Tech, найбільший ресурс з надання шаблонів для сайтів Template Monster, сайт підтримки бізнесу ветеранів Veterano Service, газета Київської Державної Ради — Хрещатик, газета Вечірній Київ, радіостанція Європа Плюс і "IТ рейтинг України" — перший сервіс, спрямований на систематизацію інформації про існуючі в Україні ІТ-компаніях різних сфер діяльності.