Соціальними проблемами займуться українські компанії

З червня в Україні стартує соціальний проект "Говерла", головна ціль якого — привернути увагу громадськості до соціальних проблем у країні та надихнути людей і компанії допомагати тим, хто цього потребує.

Основним поштовхом до створення проекту стало бажання допомогти у вирішенні питань, які на сьогодні існують у суспільстві нашої країни. Більшість дитячих будинків, будинків пристарілих, лікарень мають недостатнє державне фінансування, тому на їх підтримку потрібно приділяли більше уваги, сил і вкладень.

Для того, щоб зробити перший крок у вирішенні цих питань, був створений проект "Говерла". Його першою зупинкою стане місто Івано-Франківськ, де 10 червня учасники проекту запустять "ланцюг добрих справ". Ініціаторами стали співробітники ТОВ "Робер Бош Лтд", де близько 130 людей у складі колег з 2-х підрозділів, включаючи ТОВ "БСХ Побутова техніка",допоможуть у вирішенні декількох соціальних проблем в Івано-Франківській області, а саме: приберуть околицю біля дамби на річці "Бистриця", а також відвідають Залучанський дитячий будинок-інтернат, аби підтримати дітей з обмеженими можливостями та забезпечити їх необхідною допомогою й обладнанням. Варто зазначити, що в цю поїздку працівники вклали власні кошти. За словами керівника, цей проект стане поштовхом до вирішення давно наболілих проблем суспільства:

"Наша головна ціль — допомогти тим, хто цього потребує, дати поштовх для створення культури участі в подібних соціальних проектах як у наших співробітників, так і в населення України в цілому. Допомогти може кожен. Головне — бажання", ¾ зазначив Віталій Бульда, генеральний директор ТОВ "Роберт Бош Лтд".

Такими невеличкими кроками проект має за мету підняти корпоративну відповідальність компаній в нашій країні перед соціальними проблемами, які існують. Вже зараз є ряд компаній, які надали свою допомогу в реалізації першої "хвилі доброчинності" і які досі долучаються до ініціативи. Приєднатися та слідкувати за новинами проекту "Говерла" можна на сторінці ініціаторів проекту у Фейсбуці https://www.facebook.com/1743714195864230/

Герої живуть у кожному із нас, треба лише повірити у свою силу!