ТОВ "Рівнегаз збут" на 2 тисячі збільшив кількість клієнтів

ТОВ "Рівнегаз збут" на 2 тисячі збільшив кількість клієнтів
За останній рік кількість нових клієнтів ТОВ "Рівнегаз збут" збільшилася на понад 2 тис. осіб. На сьогодні послугами компанії користуються понад 260 тисяч споживачів газу.

Переважна більшість клієнтів, які отримують послуги ТОВ "Рівнегаз збут" — це споживачі, які використовують природний газ для побутових потреб. Обслуговування таких споживачів є найбільш затратним та трудомістким. Адже для побутових споживачів компанія повинна організувати можливість щоденного прийому для опрацювання звернень, виготовлення та доставку рахунків, забезпечити роботу різних каналів зв"язку, серед яких зокрема робота Контакт-центру та  інших інформаційно-консультаційних і платіжних сервісів.

"Наша компанія створила для своїх клієнтів такі зручні сервіси як Контакт-центр та Особистий кабінет. Але ми не зупиняємося на досягнутому. Наразі, спільно із споживачами природного газу тестуємо мобільний додаток — 104.mobile, який забезпечить швидку передачу показань лічильника та слугуватиме для проведення он-лайн платежів" — зазначив директор "Рівнегаз збут" Леонід Кошельник.

Нові споживачі блакитного палива з"являються переважно в Рівному, де активно проводиться забудова та газифікація новобудов. Станом на 01 квітня 2018 року кількість побутових споживачів енергоресурсу збільшилася на 2 тис., порівняно із минулим роком. Найбільше побутових клієнтів газопостачальної компанії додалося в обласному центрі