У Конотопі для споживачів газу відкрили сучасний центр обслуговування клієнтів

Фото: "Сумигаз"
Фото: "Сумигаз"
У центрі вдалось поєднати весь спектр послуг: від розрахунків за газ до процесу приєднання до газових мереж та виготовлення проектної документації

Для 37,4 тисяч газифікованих домоволодінь Конотопу та Конотопського району 12 листопада запрацював новий сучасний Центр обслуговування клієнтів, який став уже сьомим у Сумській області.

"Ми покращуємо формат обслуговування споживачів природного газу — відкриваємо нові Центри обслуговування клієнтів, запроваджуємо онлайн сервіси. Сучасні технології обслуговування та доступність дають можливість клієнтам зекономити час, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі нововведень на газовому ринку країни. У планах відкриття подібних "відкритих просторів" по всіх відділеннях Сумщини", — говорить начальник управління клієнтського сервісу АТ "Сумигаз" Едуард Онищенко.

У Конотопському центрі обслуговування клієнтів вдалось поєднати весь спектр послуг: від розрахунків за газ до процесу приєднання до газових мереж, виготовлення проектної документації тощо.

Крім того, реалізовано цілий ряд нововведень: автоматична система розподілу клієнтських потоків — електронна черга, допомога фахівців у користуванні новими сучасними онлайн-сервісами, доступ до "Особистого кабінету" на 104.ua за допомогою екрану самообслуговування.

А ще — створені комфортні умови перебування у зонах очікування, що задовольняє усі потреби відвідувачів, особливо клієнтів поважного віку.

Новий Центр обслуговування клієнтів працює за адресою м. Конотоп, вул. Лазаревського, 6А, з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00 год, без обідньої перерви.

Звертаємо увагу, що з 12 листопада консультації побутових споживачів природного газу за адресою Конотоп, вулиця Батуринська, 64 більше не проводитимуться.