Укртелеком надає 50% знижку на інтернет для нових бізнес-абонентів

Укртелеком пропонує вигідні акційні умови для нових бізнес-абонентів при одночасному підключенні телефону та інтернету. Клієнти отримуватимуть знижку у 50% від розміру абонентної плати обраного інтернет-тарифу протягом року з моменту підключення
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Оператор розробив кращі умови користування безлімітним інтернетом для абонентів — юридичних осіб. Наразі при одночасному підключенні фіксованого телефону та інтернету діятиме 50% знижка від розміру абонентної плати тарифу на користування доступом до всесвітньої мережі інтернет. Так, акційна вартість інтернету зі швидкістю до 6 Мбіт/с за умовами тарифу "Офіс легкий" становитиме 55 грн на місяць, а інтернет зі швидкістю до 24 Мбіт/с за умовами тарифу "Офіс Ультра" — 80 грн на місяць. Для більш комфортного користування інтернетом також діятиме акційна пропозиція "Wi-Fi роутер за 1 грн/міс".

Знижка на користування інтернетом діятиме при підключенні фіксованого телефону від Укртелекому. Плата за встановлення та підключення телефону становить 85,20 грн. При цьому є можливість обрати одну з вигідних пропозицій:

  • Тариф "Базовий" містить необмежений обсяг міських дзвінків, 350 хвилин розмов по Україні та 50 хвилин для здійснення дзвінків на номери мобільних операторів. Щомісячна плата для клієнтів міста становить 56,40 грн, а для абонентів сіл та селищ — 46,80 грн.
  • Тариф "Офіс" включає необмежений обсяг міських дзвінків, 1300 хвилин розмов по Україні та 100 хвилин для спілкування з абонентами мобільних мереж. Щомісячна плата складає 90 грн на місяць.

Комплексна пропозиція від Укртелекому надає клієнтам швидкісний безлімітний інтернет, необмежений обсяг міських дзвінків, включений до щомісячної абонплати обсяг міжміських та дзвінків на мобільні номери. Оператор сподівається, що ця пропозиція стане у нагоді малому та середньому бізнесу й дозволить суттєво економити на послугах зв"язку.

Ця пропозиція діятиме до 30.06.2015р. Тарифи наведені з урахуванням ПДВ.

Замовити підключення телефону та інтернету за акційними умовами можна на корпоративному сайті за посиланням http://ti.ukrtelecom.ua/, у найближчому центрі обслуговування абонентів або при зверненні до контакт-центру за номером 0 800 506 801(безкоштовно зі стаціонарних та мобільних номерів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство "Укртелеком" — найбільший оператор фіксованого зв"язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ "ТриМоб" — мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: фіксована і мобільна телефонія, індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку й передачі даних, послуги Контакт-центру і Дата-центру.

Компанія СКМ — професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ "Укртелеком" став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, "Медіа Група Україна", ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: www.scm.com.ua