В Особистому кабінеті на сайті 104.ua — новий сервіс онлайн-платежів MasterPass

В Особистому кабінеті на сайті 104.ua — новий сервіс онлайн-платежів MasterPass
Оплачувати за природний газ через інтернет тепер ще простіше. Користувачі Особистих кабінетів на сайті 104.ua отримали можливість здійснювати оплату за газ із онлайн-гаманця MasterPass

Із 26 березня для клієнтів ТОВ "Волиньгаз Збут", які мають Особистий кабінет на сайті 104.ua, є можливість оплати за газ через платформу MasterPass. Це дозволяє спростити онлайн-платежі. Платформа MasterPass є електронним гаманцем, за допомогою якого можна розрахуватися в інтернеті без введення реквізитів платіжних карток (номери та терміну дії).


Технологію забезпечує сервіс онлайн-платежів iPay.ua.

Гаманець MasterPass зберігає інформацію по всіх картах користувача, тому не потрібно кожен раз заново вводити ці дані на сайті 104.ua.


Сервіс Особистий кабінет на 104.ua дозволяє не тільки платити за газ, але й управляти своїм особовим рахунком — контролювати свої витрати на газ, відслідковувати історію платежів, бачити нарахування по субсидії, завантажувати квитанції, крім того — отримувати всю необхідну інформацію про газопостачання та консультації фахівців.


Реєстрація в "Особистому кабінеті" займає декілька хвилин. Для цього споживачеві необхідно ввести номер власного особового рахунку та суму останнього проведеного платежу за газ.


Детальнішу інформацію та покрокову інструкцію щодо реєстрації в "Особистому кабінеті" можна знайти на сайті 104.ua або зателефонувавши в Контакт-центр за номером: 0332 701 704 та 0332 280 104


Довідка: Пік реєстрації клієнтів ТОВ "Волиньгаз Збут" в Особистому кабінеті на сайті 104.ua зафіксований в грудні 2017 року. Саме першого місяця зими майже 2 тис споживачів газу з Волині стали новими користувачами веб-ресурсу. Торік більше 11 тис волинян отримали можливість керувати своїм особистим рахунком в режимі онлайн, а за два роки — 34 тис.
Інструкція по оплаті за газ з MasterPass.