Internet: 7 книжок про найпотужніший інструмент для розвитку

Internet: 7 книжок про найпотужніший інструмент для розвитку
Що можна робити онлайн, окрім чату і котиків

Інтернет — це зло, він замінив нам щире живе спілкування, дітям — батьків, батькам — дітей, а старенькі пенсіонерки взагалі не можуть скористатися деякими послугами, бо їх усіх зробили "інтернетними". Ви з цієї спільноти противників інтернету? Чи ви за, але не бачите для себе іншого способу провести час у мережі, окрім тестів онлайн "Яка ти принцеса Діснея"? Тоді ось кілька ідей про те, як проводити у всесвітній мережі час із користю.

Адміністратор Instagram. Керівництво із заробітку

Дмитро Кудряшов, Євген Козлов, "Book Chef"

Дистанційна робота. В ній безліч плюсів, особливо якщо вона добре оплачується. Бути адміністратором Instagram — круто, навіть тренінг з цієї спеціальності, програму якого видано у цій книжці — найдорожчий в історії. Звісно, працювати доведеться, ще й як, але воно того варте.

Феномен Instagram 2.0. Усі нові фішки

Любов Соболєва, "Book Chef"

Заробляти в Instagram? Так, це легше, ніж ви собі уявляєте, та й набагато ефективніше, ніж деякі більш традиційні способи. Любов Соболєва, співзасновниця агенства "PR-Cafe", наводить вражаючі цифри прибутку бізнесів, які використовують соцмережу, та розповідає, як розкрутити свій аккаунт, щоб заробляти пристойні гроші.

Актуальний інтернет-маркетинг

Антон Воронюк, Олександр Поліщук, "ІРІО"

Маркетинг — це ще більш-менш зрозуміло, а от що таке Google Analytics, метатеги, seo? Навіщо вони вашому бізнесу і як використовувати ці інструменти, аби підвищити ваші прибутки? Завдяки цьому практичному курсу ви станете обізнаним інтернет-маркетологом, це знадобиться для власної справи і для роботи за наймом.

Хітмейкери. Наука популярності та змагання за увагу

Дерек Томпсон, "Yakaboo Publishing"

Власне, змагання за популярність здається багатьом основною функцією інтернету. Але як це зробити ефективно, з розумом? Чому одні стають популярними, а інші — ні? Ніякої магії, закони популярності вже проаналізовано, і ви можете сміливо застосовувати їх для розвитку вашого персонального бренду.

Код зламано або Наука про те, що змушує купувати

Філ Барден, "Клуб сімейного дозвілля"

А ще в інтернеті ми багато купуємо корисного і не дуже. Але чому ми це робимо? Як зупинитися до того, як рахунок спорожніє й жалісно сповістить про це смс-кою від банку? Виявляється, пвправні продавці знають, як змусити нас купувати. Ця книжка навчить двічі подумати, перш ніж клацнути на кнопочку "Оплатити".

Створення сайту. Проектна діяльність в інформатиці

Віта Мимренко, Світлана Чижевська, "Перше вересня"

Котик на обкладинці вказує на те, що навчитися будувати сайти можна абсолютно з нуля, і ця книжка терпляче вас цьому навчить. Сайти потрібні для всього: для творчості, хобі, бізнесу. Можливо, це ваш перший крок у новій кар'єрі веб-дизайнера?

Як я була ботом

Юлія Смаль, "Комора"

В інтернеті також бувають боти. Можливо, вам спадало на думку зробити це своєю "роботою". Відверта і смілива Юлія Смаль розповідає про свій досвід, адже потрапити у халепу в нетрях мережі дуже легко: шахраї, тролі, рейтери чатують на вас. Інформаційна гігієна необхідна всім, хто хоче лишатися при здоровому глузді.

Читайте також: Slow: 7 книжок про життя без стресу