Компанія "ТЕДІС Україна" передала гуманітарну допомогу будинкам престарілих

Фото: Depositphotos
Фото: Depositphotos
Компанія надає системну допомогу будинкам престарілих, щоб підтримати тих, хто в них проживає, а також полегшити роботу медичного персоналу

До Всесвітнього дня соціальної справедливості, який відзначається 20 лютого, компанія "ТЕДІС Україна"передала гуманітарну допомогу будинкам престарілих в Київській, Львівській, Вінницькій, Полтавській, Сумській та Донецькій областях в рамках всеукраїнського соціального проєкту "Творимо добро".

Кожен будинок престарілих отримав санітарно-гігієнічні набори, в які увійшли підгузки для дорослих, одноразові поглинаючі пелюшки, медичні маски та антисептичні засоби.

"Ми продовжуємо надавати системну допомогу будинкам престарілих, щоб з одного боку, підтримати тих, хто в них проживає, а з іншого — полегшити роботу медичного персоналу. Уже розробляємо подальші ініціативи в рамках проєкту "Творимо добро", щоб наші підопічні відчували тепло і турботу", — прокоментував заступник генерального директора з корпоративних зв’язків "ТЕДІС Україна"Денис Ткаченко.

Нагадаємо, до проєкту "Творимо добро" увійшли Будинок ветеранів сцени імені Ужвий (Київська область), хоспіс в місті Угнів (Львівська область), Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку, Вишняківський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів (Полтавська область), Маріупольський пансіонат для ветеранів війни та праці №2 і Сумський геріатричний пансіонат для ветеранів війни і праці. Зараз в цих будинках перебувають 613 людей похилого віку у віці до 102 років.

На першому етапі проєкту "Творимо добро" компанія "ТЕДІС Україна" передала святкові набори до новорічних та різдвяних свят.

Проєкт реалізується згідно Глобальним цілям сталого розвитку 2015-2030, визначених ООН, серед яких, зокрема, "Подолання бідності" і "Міцне здоров’я". Ці напрями актуальні для людей похилого віку та особливо тих, хто залишився без родинної підтримки і живуть в спеціальних соціальних установах.

Нагадаємо, "ТЕДІС Україна" — одна з провідних українських компаній з надання логістичних та дистрибуційних послуг в галузі споживчих товарів. Національна логістична структура налічує 32 регіональних структурних підрозділи. Завдяки групі прямих продажів з 340 найкращих фахівців, компанія охоплює роздрібну торговельну мережу, що складається з близько 50 тисяч роздрібних точок продажу по всій території України. Загальний штат компанії налічує 2500 співробітників.

Компанія входить в п’ятірку кращих у рейтингу "Найкращі компанії для лідерів" в Україні, згідно з опитуванням, проведеним Korn Ferry HAY Group. "ТЕДІС Україна" увійшла в 5-ку серед усіх оптових компаній у ТОП-100 платників податків за даними Державної податкової служби України за 2019 рік.

Також компанія "ТЕДІС Україна" зайняла 8 місце в рейтингу "100 найбільших приватних українських компаній" і 26 місце в рейтингу "50 кращих роботодавців" за версіями журналу Forbes Ukraine.

Джерело фото: Depositphotos