В Україні відновили більше половини зруйнованих об’єктів енергетичної інфраструктури

В Україні відновили більше половини зруйнованих об’єктів енергетичної інфраструктури

Енергетики разом з місцевою владою та комунальниками відновили понад 55% зруйнованих та пошкоджених російським агресором об'єктів енергетичної інфраструктури.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив голова Штабу з підготовки до опалювального сезону та очільник НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

"Як би ворог не хотів, щоб ми замерзли, цього не станеться. Ми з вами вже пройшли першу половину найважчого в історії України опалювального сезону. Обов’язково пройдемо і другу", - зазначив Чернишов.

Він переконаний, що цього вдасться досягнути завдяки зусиллям десятків тисяч фахівців, які працюють день і ніч в усіх куточках України.

"Попри обстріли, місцева влада, комунальники та енергетики вже відновили понад 55% зруйнованих чи пошкоджених ворогом об'єктів інфраструктури, які дають нам змогу постачати українцям тепло", - підкреслив Чернишов.

За його словами, там, де це дозволяє ситуація, житлові будинки , лікарні, школи та дитсадки забезпечені теплом в повному обсязі.

Зазначимо, що атаки окупантів по українській критичній інфраструктурі вивели з ладу майже половину енергосистем України. Наразі в Україні не лишилося жодної теплової або гідроелектростанції, яку б не обстріляла Росія.