ICTV — партнер прокату української спортивної драми "Правило бою"

Телеканал ICTV став офіційним партнером прокату першої української спортивної драми "Правило бою". Прем"єра в Україні спортивного екшна за участю боксера Олександра Усика і бойового хореографа голлівудських зірок Сергія Житніковського відбудеться 26 січня 2017 року.
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

В другій половині наступного року на ICTV вийде серіальна версія фільму, яка наразі знаходиться у процесі виробництва.

У центрі фільму "Правило бою" — історія перспективного боксера на ім'я Тарас, який разом із друзями заробляє собі на життя за допомогою вуличних боїв. Якось головний герой дізнається про хворобу матері і про те, що їй необхідна складна операція. Це змушує його вирушити на нелегальний тоталізатор. Попри це, Тарасу вдається дуже швидко і успішно побудувати кар'єру, а також нажити ворога в особі кримінального авторитета Скульського, який і залишає героя без виграшу і можливості допомогти хворій матері. До того ж, життя друзів Тараса опиняється під загрозою. Головний герой жадає помсти і мріє витягнути з біди близьких.
Для цього він повертається в спорт. Та коли мафія ставить на кін мільйон доларів, правила боксу закінчуються і починають діяти правила бою.

Режисером першої української спортивної драми "Правило бою" став Олексій Шапарєв. У головних ролях: Олексій Горбунов, Влад Нікітюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Даша Трегубова, Женя Галич, Ахтем Сейтаблаєв, Поліна Логунова, Дмитро Ступка та Олександр Усик. Саундтрек до фільму "Твой дух — твое оружие" написала популярна рок-група O'Torvald.

Усі бої героїв кінострічки поставив бойовий хореограф голлівудських знаменитостей Сергій Житніковський, який також знявся у картині. Окрім того, фільм став дебютом у кіно для всесвітньо відомого боксера, чинного Чемпіона світу Олександра Усика та фронтмена гурту O'Torvald Жені Галича.