#StartBusinessChallenge: 20 вересня міністри і бізнес спільно напрацюють механізми для онлайн-відкриття в Україні бізнесу

20 вересня BRDO збере разом представників влади, що створюють правила для бізнесу, та самих підприємців, яким за цими правилами жити
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Скільки часу потрібно, щоб легально відкрити службу таксі? Як відкрити станцію зарядки для електромобілів? Скільки часу знадобиться для отримання дозволів для відкриття дитячого садочку? Куди звертатися інтернет-провайдеру, щоб отримати доступ до об"єктів інфраструктури? Як отримати акт про санітарно-епідемологічне обстеження для кабінету сімейного лікаря?

Зазвичай відповіді на ці питання українські підприємці шукають самотужки.

20 вересня BRDO збере разом представників влади, що створюють правила для бізнесу, та самих підприємців, яким за цими правилами жити.

Усі недоліки законодавства та шляхи спрощення процедур учасники обговорять на прикладі реальних кейсів у форматі World cafe. Відкриття кабінету лікаря обговорять Уляна Супрун і практикуючі сімейні лікарі, про підводні камені оформлення документів на дитсадок розкажуть Лев Парцхаладзе та представники мережі дитячих навчальних закладів. Законодавчі бар"єри роботи електрозарядки визначатимуть Володимир Омелян і учасники ринку. Про особливості роботи інтернет-провайдерів в регіонах говоритиме Ксенія Ляпіна та самі українські провайдери. Максим Нефьодов подискутує з рестораторами щодо низки регуляторних процедур.

BRDO створив Платформу ефективного регулювання PRО, що містить покрокові інструкції щодо відкриття бізнесу. Відтепер підприємцю не потрібно вивчати десятки сайтів та складних пояснень. Достатньо відповісти на кілька профільних запитань на Платформі PRO та отримати check-list кроків: які документи потрібно зібрати, скільки часу займає кожна процедура, куди звертатися тощо. Спробуйте і ви!

Деталі за посиланням http://start.regulation.gov.ua/

Долучайтесь!

Кількість місць обмежена!

20 вересня 15:30, Київ, простір D12 — вул. Десятинна 12.