У ЖК Skyline відкрилась дизайн-галерея Sergey Makhno Gallery

26 лютого у стінах ЖК Skyline відкрилась перша галерея предметного дизайну сучасного українського дизайнера, архітектора, засновника та керівника Sergey Маkhno architects Сергія Махно

Його нове творіння ‒ галерея авторських речей Sergey Makhno Gallery ‒ уособлення ідей недосконалості та простоти, поєднання натуральних форм, традицій та сучасного підходу. Дизайнерські вироби для оформлення просторів, які представлені у галереї, зроблені в Україні. Вони налічують приблизно 250 предметів: світильники та посуд ручної роботи з глини, меблі, плитка та декор. Сергій має пристрасть до предметного дизайну та працює у стилі вабі-сабі ("скромна простота"), об"єднуючи українську імпульсивність та аскетичність Сходу. Сьогодні product design від Махно — новий крок в історії українського дизайну, цей проект виходить за межі "виставки".

Речі з історією — так коротко можна охарактеризувати Sergey Makhno Gallery. В основі вабі-сабі лежить природний цикл, який проходить предмет. У той час, коли інші дизайнери прагнуть довести продукт до ідеальності, Сергій іде у протилежному напрямку. Він не порушує індивідуальне "Я" предмету або матеріалу, цінує самобутню красу. Тріщини, нерівності, потертості — це не "дефект", а пил часу.

"Усі речі, які ви бачите у галереї, створені від серця, ‒ прокоментував Сергій Махно. ‒ Тут ви побачите як предмети у східному стилі, так і національні мотиви виконання ‒ все те, що надихнуло мене на відкриття виставки українського предметного дизайну".

Це перша в Києві дизайн-галерея, яка відкривається в житловому комплексі. Співпраця Skyline і Архітектурної майстерні Сергія Махно почалася набагато раніше на етапі створення концепцій та ідей. На даний момент 20 апартаментів комплексу, які були оформлені студією і командою Amstar в трьох різних стилях — мінімалізм, еклектика і лофт — успішно реалізовані і готові до заселення.

Свобода та відкритість, продуманість деталей, максимальна зручність — ті західні підходи, які були застосовані у оформленні ексклюзивних просторів комплексу.

Владислав Максимяк, директор із продажів Skyline, прокоментував відкриття виставки: "Філософія робіт Сергія Махно повністю відображає наше бачення сучасного дизайну і збігається з нашими принципами. Ми повністю підтримуємо розвиток якісних продуктів, які створюються українцями".

Надалі у галереї планується проведення різноманітних майстер-класів та дизайнерських показів. Наблизитись до українського вабі-сабі та зануритись у простоту форм можна буде з 1 березня у дизайн-галереї Sergey Makhno Gallery за адресою вул. Щорса, 26А (ЖК Skyline).

Про Skyline

Житловий комплекс Skyline ‒ перший флагманський проект міжнародного забудовника Amstar на українському ринку, реалізований в травні 2015 року. Це об'єкт преміум-класу з клубним форматом закритого співтовариства (менше 100 квартир) та ексклюзивним дизайном квартир від Авторської майстерні Сергія Махно, інтеграція сучасного стилю і світових дизайнерських рішень в ультрасучасний комплекс з високим стандартом сервісу.

Amstar ‒ інвестиційна компанія з управління нерухомістю з 28-річним досвідом забудови, заснована в 1987 році в Денвері, США. Портфель проектів компанії складає 11,4 млн кв.м комерційної нерухомості, включаючи житлові, офісні, торгові та промислові об'єкти в США і на ключових міжнародних ринках. Сукупна вартість активів в управлінні компанії на 30 червня 2015 року склала 2 млрд доларів США. У Києві компанія Amstar Europe була заснована в 2006 році з метою управління інвестиційними проектами в сфері нерухомості.

Для отримання докладної інформації про ЖК Skyline, будь ласка, відвідайте http://skyline-kyiv.com/ua/

Контакт для преси:

Каріна Рогаль

E-mail: [email protected]

Тел.: +38 067 505 72 07