Україна та Швеція обговорять перспективи взаємної торгівлі

15 червня у Києві відбудеться 6-й Шведсько-український бізнес-форум, організований Посольством Швеції в Україні за підтримки шведської бізнес-спільноти. Темою цьогорічної зустрічі стане укріплення торгових взаємовідносин між двома країнами під гаслом "Швеція-Україна: зростаємо разом". Форум покликаний віднайти можливості розширення торгівлі між Швецією й Україною і представити перспективні сектори української економіки і шведські рішення для потреб українського ринку.
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

"Швеція і Україна мають довгу спільну історію успіхів, якою варто пишатися. Впродовж 2016 року шведський експорт в Україну зріс на 60 відсотків, а український — на 21 відсоток. Сьогодні ми хочемо зробити Швецію ще більш відкритою для України, а Україну — для Швеції як місця для бізнесу, інвестицій і туризму", — посол Швеції в Україні.

У рамках заходу за ініціативою Шведської торгової колегії і за підтримки українського Офісу з просування експорту буде проведений семінар "Експорт до Швеції", покликаний продемонструвати можливості скандинавського ринку і надати практичну інформацію і поради для вітчизняних виробників у сферах деревообробної, харчової і текстильної промисловостей.

Участь у форумі візьмуть представники урядів Швеції й України і бізнесу обох країн. Успішні кейси презентують спікери таких відомих брендів, як Ericsson, Scania, SEB Corporate Bank, Sigma Software, SKF тощо. З детальною програмою форуму можна ознайомитися за посиланням http://www.subf.com.ua/programme/.

Запрошуємо представників українських ЗМІ взяти участь у заходах 6-го Шведсько-українського бізнес-форуму. Місце проведення — Хаятт Рідженсі Київ (вул. А.Тарасової, 5). Початок форуму о 9:00. Початок реєстрації о 8:00.

Акредитація через e-mail: [email protected],

або за телефоном: +38 050 382 82 74 (Олена Хмара).