Всеукраїнський Конкурс Дитячих Малюнків "Дитячі Мрії" від REHAU

Компанія REHAU, будучи сімейним бізнесом, приділяє велику роль сімейним цінностям та традиціям. REHAU вважає, що діти та молодь — це ключ до розвитку країни і суспільства, вдосконалення, процвітання та інновацій. Саме тому REHAU на глобальному рівні проводить багато соціальних проектів, особливо в сфері мистецтва, адже мистецтво — це важлива та ключова галузь для розвитку та виховання інтелігентного, інтелектуального та творчого покоління
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Компанія REHAU Україна, відділ Внутрішніх Інженерних Мереж запускає соціальний проект Всеукраїнський Конкурс Дитячих Малюнків "Дитячі Мрії" з подальшим проведенням виставки кращих робіт у Національному Заповіднику "Софія Київська", Брама Заборовського, та в музеї REHAU Україна.

Основна ціль Всеукраїнського Конкурсу — привернути увагу талановитих дітей, розкрити їх творчий потенціал та надихнути їх на нові творчі звершення в майбутньому.

Учасники Конкурсу повинні створити малюнок зі своїх дитячих мрій на тему затишного та зручного дому, ідеального дому, як вони проводять час вдома зі своїми рідними та близькими.

Всеукраїнський Конкурс розпочнеться 24 серпня і закінчиться 25 вересня 2015 року, 9 жовтня 2015 року відбудеться офіційне відкриття виставки з врученням призів переможцям.

У Конкурсі можуть прийняти участь діти-громадяни України в трьох вікових категоріях: від 4х до 6ти років, від 7ти до 10ти років та від 11ти до 15ти років. Всі роботи будуть представлені на офіційній сторінці Конкурсу https://www.facebook.com/RehauUkraineInzheneriya. Голосування буде відкритим (найбільша кількість вподобань під кожним малюнком), а також закритим (вибір Експертним Журі Конкурсу, до складу якого увійдуть представники REHAU Україна та Спілки Художників України).

Всього буде обрано 30 півфіналістів, Конкурсні роботи яких будуть представлені на виставці у Національному Заповіднику "Софія Київська" (15 за результатами Інтернет голосування по п"ять в кожній віковій категорії та 15 за результатами голосування Експертного Журі по п"ять в кожній віковій категорії). Всі півфіналісти також отримають заохочувальні Призи. З 30 півфіналістів будуть обрані 3 переможці за результатами Інтернет голосування по одному в кожній віковій категорії, а також 9 переможців за результатами голосування Експертного Журі по 3 в кожній віковій категорії. Всі 12 переможців отримають цінні Призи, а 6 з них візьмуть участь фотозйомці.

Всі деталі Конкурсу, розміщення малюнків та голосування на офіційній сторінці Конкурсу https://www.facebook.com/RehauUkraineInzheneriya.

Офіційним Поліграфічним Партнером Всеукраїнського Конкурсу Дитячих Малюнків "Дитячі Мрії" виступає фамільна друкарня HUSS.

Берге Юлія

Фахівець з маркетингу та реклами

[email protected]

+38 050 357 34 10