Найближчими тижнями Україна отримає зенітні установки та ракети для ППО - прем'єр Британії

Найближчими тижнями Україна отримає зенітні установки та ракети для ППО - прем'єр Британії

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак заявив, що найближчими тижнями Україні передадуть зенітну зброю та ракети протиповітряної оборони.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомляє пресслужба британського уряду за результатами телефонної розмови прем'єра Британії з президентом України Володимиром Зеленським.

"Інформуючи про нові поставки летальної зброї, прем’єр сказав, що найближчими тижнями надійде більше зенітної зброї та ракет протиповітряної оборони малої дальності", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Сунак та Зеленський обговорювали стан пошкодженої в ході війни української інфраструктури, а президент України подякував британському прем’єру за допомогу у відновленні енергопостачання та надання електрогенераторів.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак після переговорів з президентом Володимиром Зеленським 19 листопада заявив, що Україна отримає від Великобританії новий пакет військової протиповітряної допомоги, який включатиме 120 спеціальних зенітних установок і технологій для протидії БПЛА.