"Укрпошта" до Дня Незалежності випустить блок-марку "Вільні, Незламні, Непереможні"

"Укрпошта" до Дня Незалежності випустить блок-марку "Вільні, Незламні, Непереможні"

24 серпня "Укрпошта" випустить блок-марку "Вільні, Незламні, Непереможні". Тираж буде всього 1 мільйон примірників.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Цього року для нас це нагадування усьому світу, як дорого коштує людська свобода. 24 серпня маємо свого роду символізм — рівно 6 місяців, як Україна знову змушена захищати свою незалежність від ворогів у війні, яка насправді триває не пів року, не 8, не 100 і навіть не 300 років. До цієї події "Укрпошта" випустить блок-марку "Вільні, Незламні, Непереможні" + конверт (це перший такий випуск під час війни)", - зазначив Смілянський.

За його словами, терміни для підготовки були дуже стислі, тому тираж буде всього 1 мільйон примірників.

"Але я впевнений, що всі поціновувачі філателії зможуть її придбати й додати до колекції з нагоди Дня Незалежності, яку щороку можна буде доповнювати новими марками від "Укрпошти"", - підкреслив Смілянський.

Він зазначив, що деталі запуску будуть оголошені напередодні 24 серпня.

"Бо наші сусіди, як у тій приказці: бачать чуже під лісом, а не бачать своє під носом. Тож через підвищену увагу до нас з боку "асвабадителей" змушені контролювати безпекову ситуацію"", - зауважив Смілянський.

Нагадаємо, "Укрпошта" оголошує конкурс на вибір партнера по запуску першої української NFT-марки. Для цього вибрали першу марку, випущену під час воєнного стану, "Русскій воєнний корабль, іді…".

Раніше "Укрпошта" повідомила, що випустила для продажу нову поштову марку "Доброго вечора, ми з України", її тираж - 5 мільйонів екземплярів, проте діють обмеження на продаж.  Саме варіант назви нової марки "Доброго вечора, ми з України" став переможцем онлайн-голосування українців при обранні нової теми марки, присвяченої війні з Росією.