"Євробачення-2022" можна буде переглянути у додатку Дія

Фото: сайт Европейского вещательного союза

Пісенний конкурс "Євробачення-2022", перший півфінал якого пройде 10 травня у Туріні (Італія), можна буде переглянути у додатку Дія.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомляє "Новий канал"

Щоб переглянути пісенний конкурс через портал або програму Дія, потрібно вибрати серед послуг "Дія TV" та включити там громадський телеканал «UA: Культура». Там транслюватиметься «Євробачення-2022».

Нагадаємо, під час першого півфіналу виступатимуть представники України гурт Kalush Orchestra. З 17 пісень буде відібрано 10, які відбудуться у фінал. Він відбудеться 14 травня. Іншу десятку учасників буде відібрано в ході другого півфіналу 12 травня.

Проте конкуренція у четвер буде вищою, оскільки змагатися будуть 18 номерів (у першому ж півфіналі мала також брати участь Росія, однак її вигнали з конкурсу ще до визначення нею свого учасника через повномасштабне вторгнення її військ в Україну).

Початися шоу має о 22:00. Українська телетрансляція проходитиме на громадському телеканалі "UA:Культура". Коментуватиме його беззмінний ведучий Тимур Мірошниченко, який понад 15 років є українським "голосом Євробачення". За його роботою можна буде спостерігати у прямому ефірі із коментаторської студії на YouTube-каналі "Євробачення Україна".