Українці створили стартап Remo - індивідуальні офіси для віддаленої роботи: перші локації відкриють у Києві (ФОТО)

Українці створили стартап Remo - індивідуальні офіси для віддаленої роботи: перші локації відкриють у Києві (ФОТО)
Remo дозволить працювати у комфортному офісі у різних точках світу. Фото: Facebook Федорова

Українці Ярослав Пригара (CEO) та Ден Пасько створили спеціальний проект для людей, які працюють віддалено, – Remo. Ідея стартапу у тому, щоб створити мережу індивідуальних офісів для безкомпромісної дистанційної роботи у всьому світі.

Пригара на своїй сторінці у Facebook повідомив, що першу локацію Remo облаштують у Києві вже у лютому. В даний час компанія займається завантаженням перших модулів індивідуальних офісів у вантажівки.

У стартап вже інвестував співвласник компанії Нова Пошта Володимир Поперешнюк, а також засновник маркетингового агентства Fedoriv Андрій Федоров. Загалом проект залучив понад 1,5 мільйона доларів інвестицій у рамках pre-seed раунду.

" Уявіть , що ви берете кутовий кабінет топ-менеджера з хмарочосу і переносите його прямо на берег океану! Технічно Remo це скляний дзеркальний куб площею до 20 метрів, який складається з двох зон: концентрації (ергономічний стіл , стілець , книжкові полиці) + релаксації (міні-бар, кавомашина , до крісло-мішок )", - розповів Федоров, пояснюючи, як працюватиме ідея Remo.

Діяльність компанії буде тісно пов'язана із готелями. Як з'ясувалося, користувачі (клієнти) зможуть бронювати готель через програму Remo.club та отримувати два ключі: від номера та від кабінету.

"Ваші колеги бачитимуть, що ви спілкуєтеся з ними онлайн зі стильного офісу. А ви бачитимете океан. Або гори. Або національний парк. Або панораму міста з даху. Передбачається, що тариф з Remo не відрізнятиметься від стандартних цін готелю", - зазначив Федоров.

Крім того, Remo вирішує проблему, з якою стикаються всі при роботі віддалено, - відсутність хорошого інтернету. В індивідуальному офісі передбачено Wi-Fi, що гарантує стабільний інтернет-сигнал.

Remo починає з Києва, а у другому кварталі 2022 року проект запустять у Тулумі (Мексика). Пріоритетні ринки для Remo Мексика та США.