На Львівщині затримали шахрая, який продавав волонтерам неякісні бронепластини

На Львівщині затримали шахрая, який продавав волонтерам неякісні бронепластини

Правоохоронці затримали мешканця Львівської області, який під виглядом пластин із бронесталі продавав волонтерам звичайні металеві пластини. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Офіс Генерального прокурора.

"За даними слідства, підозрюваний через Instagram повідомив волонтерів, які допомагають добровольчим батальйонам, що може продати металеві пластини з бронесталі. При цьому він запевняв, що вони повністю відповідають стандартам бронежилетів", - сказано в повідомленні.

Надалі, увійшовши в довіру до волонтерів, підозрюваний під виглядом таких бронепластин продавав волонтерам пластини зі звичайного металу, не придатні для військових цілей.

Прокуратура повідомила мешканцю Львівської області про підозру у скоєнні шахрайства, що завдало значної шкоди потерпілому. Слідчі дії продовжуються, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, шахраї намагаються нажитися на родичах українських військових, які потрапили в полон. Родичам військових аферисти пропонують за гроші звільнити з полону їхніх рідних