Apple планує презентувати новий бюджетний iPhone

Apple планує презентувати новий бюджетний iPhone
Apple планує презентувати новий бюджетний iPhone

Компанія Apple планує презентувати новий бюджетний iPhone. Презентацію анонсовано на 8 березня 2022 року. Також виробник представить споживачам оновлений iPad.

Про це повідомляє Bloomberg.

Як пише видання, Apple планує на початку березня представити новий бюджетний iPhone та оновлений iPad з підтримкою 5G. Компанія планує провести онлайн-презентацію 8 березня.

Очікується, що новий смартфон буде оновленою версією iPhone SE. Вперше цю бюджетну модель показали у 2016 році. У новий смартфон будуть додані можливість користуватися мережами 5G, покращена камера та швидший процесор. 2020 року вийшов iPhone SE другого покоління. Зазначається, що дизайн буде схожий на версію, представлену в квітні 2020 року.

Новий планшет стане оновленням моделі iPad Air з швидшим процесором та підтримкою 5G. Перша версія iPad Air з'явилася у жовтні 2013 року і з того часу неодноразово оновлювалася, зокрема у 2021 році.

Співрозмовники агентства відзначили, що в першій половині березня Apple планує випустити новий комп'ютер із чіпами власної розробки, а також оновлену версію програмного забезпечення iOS 15.4, яка дозволить пристроям розпізнавати особи користувачів iPhone та iPad у масках.

У версії iOS 15.4 з'явиться функція "універсального контролю", що дозволяє використовувати один трекпад та одну клавіатуру на кількох iPad та Mac одночасно.

У червні компанія, швидше за все, проведе щорічну Всесвітню конференцію розробників, де оголосить про оновлення програмного забезпечення для iPhone, iPad, Mac та Apple Watch, пише Bloomberg.

Восени Apple може провести кілька заходів, присвячених випуску iPhone 14 та нових комп'ютерів. Модельний ряд 2022 року, ймовірно, буде включати нові настільні комп'ютери iMac і Mac Pro, оновлені MacBook Air і MacBook Pro, три версії Apple Watch, чотири iPhone 14 і нові навушники AirPods, зазначає агентство.

Раніше повідомлялося, що Apple планує впровадити у свої смартфони iPhone функцію, яка дозволить приймати платежі та зможе повністю замінити термінали.