ЗМІ стали відомі особливості нового смартфона Samsung Galaxy S22 Ultra (ФОТО)

ЗМІ стали відомі особливості нового смартфона Samsung Galaxy S22 Ultra (ФОТО)

Очікується, що в лютому 2022 Samsung презентує нову серію смартфонів Galaxy S22, вже стали відомі специфікації моделей, повідомляє Wccftech.com.

Компанія не оголосила дату запуску серії, але, за даними ЗМІ, це відбудеться 8 лютого. Samsung анонсує три моделі лінійки Galaxy S22 – стандартний Galaxy S22, Galaxy S22+ та Galaxy S22 Ultra. За кілька тижнів до запуску було розкрито специфікації та рендери Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra отримає флагманські камери, захист від пилу та води класу IP68 та багато інших топових рішень. Очікується, що ця модель має найбільше оновлення дизайну. На зображеннях рендерингу видно, що Galaxy S22 Ultra матиме форми, схожі на останній Galaxy Note.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Як і в лінійці Note, S22 Ultra також буде поставлятися зі стілусом S-Pen, який матиме час відгуку 2,8 мс. Компанія використовуватиме свій недавно анонсований чіп Exynos 2200, а також чіп Snapdragon 8 Gen.

На задній панелі Galaxy S22 Ultra розмістяться чотири камери. Гаджет буде оснащений основним модулем Super Clear Lens на 108 Мп та надширококутним об'єктивом на 12 Мп. Їх доповнять 10-мегапіксельний телеоб'єктив та ще одна камера на 10 Мп. Основний модуль підтримуватиме 12-бітний запис HDR із підтримкою автоматичної частоти кадрів. Фронтальна камера буде із сенсором 40MO.

6,8-дюймовий монітор Amoled роздільна здатність 2K. У нього буде можливість перемикатися між частотами поновлення 1 Гц і 120 Гц для економії заряду батареї. Захист дисплею забезпечить скло Gorilla Glass Victus+.

Пристрій буде поставлятися з швидкою зарядкою потужністю 45 Вт і бездротовою зарядкою потужністю 15 Вт.

Через глобальну нестачу чіпів ціни на гаджети серії Galaxy S22 можуть виявитися досить високими.

Нагадаємо,  Samsung виключила серію Galaxy Note із виробничого плану на 2022 рік. Компанія так і не випустила Note21, пославшись на нестачу чіпів, а до кінця року припинить виробництво Note20. При цьому бренд запланував випуск 52 нових моделей смартфонів.