Під Полтавою перекинулася автоцистерна з газом

Водій вантажівки впорався з керуванням, внаслідок чого автоцистерна перекинулася на узбіччя
Фото: прес-центр ДСНС України

Сьогодні, 16 січня, у Полтавській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автоцистерна з газом перекинулася на узбіччя дороги.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Як повідомляє прес-центр ДСНС, аварія сталася близько 12:15 поблизу села Гиряві Позовці Миргородського району на автодорозі Р 60 "Кролевець - Пирятин".

За інформацією рятувального відомства, водій газовоза (ємністю 18 кубометрів) не впорався з керуванням, внаслідок чого автоцистерна перекинулася на узбіччя.

У ДСНС запевняють, що витоку газу внаслідок ДТП не сталося. Жертв та постраждалих немає. Рух автошляхом не обмежувався.

Для перекачування газу до місця події було направлено газовоз. Від ДСНС для чергування залучено п'ять осіб та одна одиниця техніки.

Нагадаємо, на початку грудня минулого року на Черкаському шосе у Вінниці на автодорозі М30 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка – Луганськ – Ізварине перекинувся автомобіль, який використовувався для транспортування газу.

Як з'ясувалося, у цистерні місткістю 19 тонн знаходився скраплений аміак.

Раніше, також на Вінниччині 29 листопада стався витік аміаку з вагона-цистерни на території одного з підприємств біля залізничної станції Немирів.