Під Рівним пасажирський потяг зіткнувся з вантажівкою

Під Рівним пасажирський потяг зіткнувся з вантажівкою
Під Рівним пасажирський потяг зіткнувся з вантажівкою. Фото: ДСНС

У місті Дубно на Рівненщині на залізничному переїзді пасажирський поїзд зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок ДТП постраждав машиніст поїзда.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"О 01:58 від надійшло повідомлення, що у м. Дубно, вул. Мостова, на регульованому залізничному переїзді сталася ДТП за участю пасажирського поїзда сполученням "Київ — Івано-Франківськ" та вантажного автомобіля SCANIA", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у відомстві, постраждав машиніст поїзда. Його деблокували за допомогою спецінструменту рятувальники. Медики вкололи йому знеболювальне, а рятувальники у зафіксованому положенні на ношах приблизно 500 метрів несли чоловіка до карети швидкої медичної допомоги. Наразі постраждалий перебуває у лікарні, його стан оцінюють медики.

Також внаслідок ДТП пошкоджено локомотив поїзда та причіп вантажівки. Постраждалих серед пасажирів поїзда немає.

Усі обставини ДТП встановлюють працівники поліції.

До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 10 рятувальників.

Нагадаємо, 26 грудня 2021 року на вокзалі Львова спалахнув вагон поїзда "Київ — Ужгород". Внаслідок займання ніхто не постраждав.