У Києві у будинку вибухнула граната: є загиблий

У Києві у будинку вибухнула граната: є загиблий
У Києві у будинку вибухнула граната: є загиблий

У Києві у Святошинському районі у приватному будинку на вулиці Юрія Клена вибухнула граната РГД-5. Загинув 59-річний власник будинку.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Києва.

"Попередньо правоохоронці встановили, що вибух стався внаслідок підриву боєприпасу, схожого на гранату РГД-5", - йдеться у повідомленні.

На балконі другого поверху правоохоронці виявили мертвим 59-річного власника будинку, на тілі якого судово-медичний експерт виявив поранення, схожі на уламкові.

Тіло спрямоване на проведення судово-медичної експертизи.

Під час огляду приміщення слідчі вилучили зброю та боєприпаси, походження та вид яких буде встановлено після експертного дослідження

"Відомості про дану подію належним чином зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Святошинського управління поліції. Після проведення перевірки події буде надана правова кваліфікація", - повідомили у поліції.

Нагадаємо, вибух газоповітряної суміші з подальшою пожежею стався 2 лютого на другому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Попова у Кропивницькому. Загинула одна людина та ще троє, включаючи двох дітей, постраждали.