Де в "Чорну п'ятницю" найвигідніше купувати книги

Де в "Чорну п'ятницю" найвигідніше купувати книги
Фото: yakaboo.ua

Цього року “Чорна п'ятниця” припадає на 26 листопада. Але, як правило, розпродаж не закінчується цього дня, а триває до кінця місяця. Delo.ua зібрало акції українських книжкових онлайн-магазинів від найбільших знижок, заявлених у промо (а це 90%), до скромних 15%, щоб допомогти зорієнтуватися, де у “Чорну п'ятницю” купувати найвигідніше.

Хоча насправді у більшості магазинів навіть заявлені 50-60% поширюються на окремі книги, а більшість видань можна купити на 20-40% дешевше.   Зазвичай економія становить близько 100 грн.   Але в деяких магазинах до цих знижок додали бонуси у вигляді розіграшів, подарунків та безкоштовної доставки.

Знижки до 90 - 80%

Yakaboo : Розпродаж стартує з 00.00 "Чорної п'ятниці". Акція поширюється на весь асортимент, у тому числі на аудіо книги. А також проведуть розіграш iPhone 13 або PocketBook 616 . Триватиме акція до 28 листопада .

КМ-Букс: Розпродаж (-80%) триватиме до 28 листопада. При оплаті карткою надають додаткові 5% знижки.

  Апріорі : З кидки від 20 до 90% на свою продукцію. Акція пройде до   29 листопада.

Знижки до 60% - 70%

"Видавництво Старого Льва" : " Чорна п'ятниця" триватиме до 30 листопада . Знижки до 70%.

Discursus : Розпродаж (до -70%) та безкоштовна доставка замовлень від 500 грн.

«Нора -Друк» : Розпродаж (до -70%).

«Ранок» : Акція діє на спеціально підготовлену збірку видань до 29 листопада.

« Чітаріум »: Розпродаж (до -60%)   на усі книги до 28 листопада.

Знижки до 50-55%

ArtBooks : До 29 листопада у видавництві діє знижка до 55%.   Додаткові 10% дають за пост у соцмережах з інформацією про акцію.

Жорж : Купити певний асортимент книг зі знижками до 50% можна буде в інтернет-магазині, а також в Instagram видавництва.

АССА : В інтернет-магазині розпродаж зі знижками до 50%.

« Основи »: 50% знижки на всі книги та 30% за попередніми замовленнями.

Видавництво Жупанського : " Чорна п'ятниця" триватиме до 28 листопада. Усі книги видавництва беруть участь у розпродажі. Знижки від 15 до 50%.

Знижки до 20-35%

« Фоліо »: Видавництво обіцяє продавати на 30% дешевше весь асортимент. "Чорна п'ятниця" тут триватиме до 29 листопада.

Фабула : При замовленні книг в основному асортименті дають знижку 3 5%. А книги, що беруть участь в акції « Гаражний Розпродаж », можна купити зі знижкою 75%. За підписку на сторінку « ФабулаКнигоманія » в Meta   до знижок додають ще 5%.

ArtHuss : "Чорна п'ятниця" у видавництві триватиме до 28 листопада . Знижка (-30%) діє на обмежену кількість видань.  

Видавництво «Блім-Блім» : До 28 листопада триватиме акційний розпродаж (-30%) у дитячому видавництві.

« Дім Хімер»: весь асортимент книг бере участь у розпродажі ( з кидки 22 28% ). Кожному, хто замовить дві та більше книжок,   у подарунок « Reality Show » або « Magic Show ».

Видавництво «Смаки» . Окрім основного асортименту знижки   (20%) у "Чорну п'ятницю" поширюються на попереднє замовлення.

Моноліт-Bizz : До 28 листопада всі книги можна купити як акційні (-20%).

Акції

  « Наш формат ».   Видавництво дарує книгу на 400 грн. Її можна обрати для себе або передати до проекту «Військо читає», який збирає книги для військових.

Видавництво Анетті Антоненко : Акція "1+1+1+1+1=8" для паперових книг Той, хто купив 5 книг, отримує 3 книги в подарунок, написавши, які хоче отримати. Доправлять їх додому безкоштовно.

Видавництво 21 : Кожну третю книгу замовлення (найдешевшу) покупець отримує у подарунок Також в акції, яка триватиме до 3 грудня, беруть участь книги видавництв «Чорні вівці» та Meridian Czernowitz.