Нового омбудсмена призначять на найближчому засіданні парламенту

Дмитро Лубінець, омбудсмен, уповноважений з прав людини

Голосування за призначення народного депутата Дмитра Лубінця на посаду уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відбудеться на найближчому засіданні парламенту. 

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомила речниця партії "Слуга народу" Юлія Палійчук. 

Зазначається, що 30 червня відбулося засідання депутатської фракції "Слуга Народу", в ході якого розглянули план законопроектних робіт необхідних для входження України до ЄС, які Верховна Рада планує розглянути найближчим часом.

Також обговорили кандидатуру на посаду Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.  

"На цю посаду запропоновано народного депутата, чинного голову Комітету ВРУ з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, нацменшин і міжнаціональних відносин Дмитра Лубінця. Голосування відбудеться на найближчому засіданні парламенту", - йдеться у повідомленні.   

Нагадаємо, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук 21 червня запропонував призначити на посаду уповноваженого ВР з прав людини Дмитра Лубінця.  

Вже через тиждень Комітет Верховної ради з прав людини погодив кандидатуру Дмитра Лубінця на дану посаду.