Зеленський прокоментував хворобу Путіна

Зеленський прокоментував хворобу Путіна

Президент України Володимир Зеленський вважає, що у глави РФ Володимира Путіна може бути захворювання таке саме, як і в інших представників російської влади. Воно полягають у "неповазі до українського народу та тортур українців".

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це глава держави заявив, відповідаючи на запитання журналіста американського телеканалу NBC під час інтерв'ю, коли той запитав: "Чи справді Путін серйозно хворий?".

"Чесно кажучи, я навіть не знаю, що відбувається з Путіним. Я вважаю, що є справді велика хвороба. Вона складніша, ніж та хвороба, про яку кажете ви (рак, Delo.ua ). Це хвороба щодо поваги до нашого народу, (потяг, Delo.ua ) до окупацій і тортур", — сказав Зеленський.

Він зазначив, що це питання не лише одного Путіна, ця "хвороба" є у багатьох людей в оточенні російського лідера. Їм властива неповага до міжнародного права, життя людей.

"Ця хвороба небезпечна для нашої держави, а все інше це балаканина і не дуже цікава", - додав Зеленський.

Раніше глава військової розвідки України Кирило Буданов заявив, що глава країни-агресора Володимир Путін серйозно хворий на рак, на тлі цього в Росії готують державний переворот, щоб усунути президента від влади.